Business — September 27, 2016 at 8:56 am

Promoţii online în ore, nu săptămâni

by

Grupul Mediapost Hit Mail lansează, sub brandul umbrelă PROMOTIFUL, platforma ACME, un concept unic destinat organizatorilor de promoţii online. PROMOTIFUL ACME promite realizarea unui website de promoţie complet (customizare vizuală integrală pe specificul brandului, mecanică de promoţie, raportare în timp real) în câteva ore, comparativ cu modelul tradiţional în care durata se putea extinde chiar şi la câteva săptămâni.

01-monitor1
Platforma Promotiful ACME

Construcţia site-ului de promoţie şi alegerea mecanicii promoţionale se fac extrem de simplu, chiar şi de către o persoană fără cunoştinţe tehnice.

Costul poate fi chiar şi de 10 ori mai mic decât în modelul tradiţional. Concret, cu un buget sub 1000 de euro, un marketer poate construi în mai puțin de o zi un site complet de promoție, cu tot cu mecanica aferentă, precum și eventuale integrări cu SMS sau aplicații de Facebook. Astfel, marketerii câștigă timp şi bani pentru o campanie de comunicare mai bună în jurul promoției.
PROMOTIFUL ACME înglobează experiența de aproape 20 de ani în promoții a grupului Mediapost Hit Mail și include toate mecanicile uzuale de promoţie: tragere la sorţi, momente norocoase, concurs foto, pariază pe preţul corect, trimite un bon de casă şi altele. Toate acestea sunt implementate optim din punct de vedere al experienţei de navigare, indiferent de device (telefon mobil, tabletă, desktop).
În plus, în platformă sunt incluse toate sistemele anti-fraudă, optimizările și know-how-ul care vin doar din experiența practică a celor care au lucrat efectiv, hands-on, promoții multiple, din toate domeniile de activitate.

Platforma este accesibilă oricui, indiferent de segmentul de activitate, mărimea companiei sau disponibilitatea unui departament de comunicare sau IT.

„Programatorii, oamenii de marketing şi comunicare trebuie să aibă mai mult timp pentru proiecte care să-i dezvolte atât pe ei personal cât şi industria din care fac parte. Am pus în PROMOTIFUL ACME toată experienţa noastră în domeniu, acumulată în organizarea a sute de promoţii pentru a elibera cât mai mult marketerii, agenţiile şi programatorii de sarcinile care pot fi automatizate.
Când am început să dezvoltăm PROMOTIFUL ACME, acum 10 luni, ne-am dorit să producem o soluţie software pe care să putem scrie cu sinceritate<Turning Mondays into Fridays for digital marketers>. Cred că am reuşit!”, declară Cătălin Răescu, Product Manager, PROMOTIFUL ACME.

Cum se poate testa PROMOTIFUL ACME?
Testarea este gratuită. La adresa http://demo-acme.promotiful.com există un demo vizual pe un brand ipotetic de ciocolată, iar un login gratuit în interfaţa de administrare poate fi obţinut accesând http://www.promotiful.com/generate-login