Big Data&Analytics — October 3, 2016 at 3:26 pm

Minitab Statistical Software transformă și pregătește datele pentru analize mai ușor decât crezi

by

Minitab 17

Minitab dispune de toate instrumentele necesare pentru a analiza în mod eficient datele. Prin alegerea analizei corecte și a rezultatelor clare, Minitab vă ajută să găsiți soluții pentru cele mai dificile probleme de afaceri. Minitab deține caracteristici care fluidizează fluxul de lucru, un set complet de statistici pentru a explora datele și grafice pentru a va putea comunica rezultatele.

Nu trebuie să fiți un expert în statistică pentru a obține informațiile de care aveți nevoie din datele dumneavoastră.

minitab-17Asistentul Minitab vă ghidează la fiecare pas al analizei dumneavoastră și vă ajută chiar să și interpretați rezultatele.

Minitab 17.3, cea mai recentă versiune a software-ului statistic utilizat pentru îmbunătățirea calității și învațarea statisticii, aduce instrumente de curățare, formatare și manipulare a datelor mult mai puternice.

Minitab continuă angajamentul de a face fiecare pas de analiză a datelor mai ușor cu Minitab 17.3.
• Instrumentele de curățare a datelor, care sunt disponibile la importarea datelor
• O notificare în timpul procesului de copy / paste care vă protejează împotriva coloanelor formatate în mod
necorespunzător
• Instrumente îmbunătățite pentru formatare și manipulare vă ajută să corectați datele eronate înainte de a începe analiza.

Un proces de import al datelor îmbunătățit prin care puteți:
• Profita de instrumente de curățare a datelor pentru a identifica și corecta cazurile de nepotrivite
• Repara coloane formatate în mod necorespunzător
• Reprezenta date care lipsesc în mod corespunzător

Toate acestea înainte de a importa datele în software-ul dumneavoastră. Modul de import al datelor asigură ca datele dumneavoastră sunt corecte și face analiza mai eficientă.
Noile caracteristici ale procesului de copy/paste vă avertizeaza împotriva coloanelor formatate incorect, alertându-vă în cazul în care datele au fost lipite în rândul greșit al foii de lucru. Într-un singur pas simplu, Minitab detectează problema, vă notifică și face imediat corecția.
Instrumentele de formatare și manipulare a datelor îmbunătățite oferă utilizatorilor o interfață actualizată pentru modificarea tipului de date, noi opțiuni pentru a recoda date bazate pe valori mai mult sau mai puțin frecvente sau procente și o nouă opțiune pentru a fuziona mai multe foi de lucru side-by-side într-o nouă foaie de lucru.

Despre Minitab Inc.
Minitab Inc este cel mai important furnizor de software statistic pentru îmbunătățirea calității la nivel mondial. Mii de companii din mai mult de 100 de țări au încredere Minitab. Mai mult de 4000 de colegii și universități utilizează Minitab pentru predare și cercetare.

2

Produsele companiei includ:
Minitab® 17, software-ul statistic utilizat pentru îmbunătățirea calității și a educatiei statistice
QualityTrainer by Minitab®, un curs de Minitab Statistical Software transformă și pregătește datele pentru analize mai ușor decât crezi e-learning, care preda statistica și modul de utilizare a softului statistic Minitab
Devize®, un puternic instrument de simulare Monte Carlo pentru ingineri.
Qeystone®, o platformă de gestionare a proiectelor conceput pentru a gestiona intreaga implementare a unei analize Six Sigma Lean unei organizații.
• Quality Companion by Minitab®, program de imbunatatire a procesului pentru realizarea proiectelor de îmbunătățire a calității.
Produsele Minitab sunt susținute de suport tehnic gratuit și servicii remarcabile, inclusiv de formare, consultanță statistică și dezvoltare personalizată.
Produsele Minitab sunt disponibile în România prin intermediul distribuitorului autorizat Romsym Data (www.romsym.ro)