Agricultura&FMCG — October 18, 2016 at 7:08 am

Agricover evaluaza performanțele angajaților cu solutii Oracle

by
Oracle Human Capital Management
Oracle Human Capital Management

Agricover a implementat serviciul Oracle Fusion Human Capital Management pentru a accelera procesul de evaluare a celor 850 de angajați.

Compania Agricover a fost înființată în anul 2000, fiind pionierul pieței de agribusiness din România. Compania este o platformă integrată de soluţii de afaceri pentru dezvoltarea activității fermierilor la nivelul întregii țări, care le facilitează acestora accesul la tehnologii moderne şi eficiente, la surse specifice de finanţare şi la soluţii diversificate de comercializare a producției obținute. Agricover acționează pe baza a două structuri de business principale: Agri-Business şi Agri-Finance, alegând această sinergie pentru a fi mai aproape de ce au nevoie fermierii din Romania.

În 2016, Agricover utilizează pentru al treilea an consecutiv aplicația Oracle Fusion Human Capital Management, în acest fel reuşind să reducă semnificativ timpul de evaluare a personalului şi să simplifice acest proces la nivelul departamentului de Resurse Umane. Astfel, prin Oracle Fusion Human Capital Management, evaluarea angajaţilor s-a redus de la 3 luni la 2 săptămâni, reprezentanții HR din cadrul Agricover apreciind ușurința cu care pot accesa informația în aplicație. În același timp aplicația oferă angajaților posibilitatea de a se autoevalua.

Oracle Fusion Human Capital Management (Oracle Fusion HCM), programul de evaluare a angajaţilor de la Oracle, a fost dezvoltat pentru a ajuta departamentele de HR din cadrul companiilor în procesele de evaluare, oferindu-le acestora posibilitatea ca, în urma etapei de măsurare a performanţei, să îşi cunoască mai bine angajații, care să fie evaluați obiectiv și să eficientizeze munca în echipă.

Soluțiile Oracle Cloud Human Capital Management permit companiilor să își sporească eficiența operațională. Capacitatea de a combina datele departamentului de Resurse Umane din mai multe surse de date într-o imagine cuprinzătoare, ce poate fi partajată în cadrul companiei, rezultă într-o evaluare, coordonare și planificare mai eficientă a forței de muncă.