Hardware — October 19, 2016 at 8:52 am

Noua generație de centrale de măsură din gama EasyLogic PM2000 de la Schneider Electric

by
Gama Easylogic PM 2000
Gama EasyLogic PM2000

Schneider Electric a lansat în România o nouă generație de centrale de măsură din gama EasyLogic PM2000, adresate aplicațiilor din industrie și clãdiri. Noua gamă este disponibilă în două modele, PM2100 cu afișaj LED și PM2200 cu afișaj LCD, reprezentând soluția idealã pentru înlocuirea centralelor analogice.

„Prin toate produsele Schneider Electric, lansate pe piaţa din România, ne-am propus să sprijinim companiile să economisească energie şi să beneficieze de o scădere a costurilor, asigurând, în acelaşi timp, o îmbunătăţire a sistemelor utilizate. În acest sens, noile soluţii EasyLogic PM2000 reprezintă alegerea optimă, din punct de vedere tehnico-economic, pentru clienţii care caută măsurarea simplă, dar precisă, a parametrilor electrici esențiali şi menținerea unei rețele de distribuție fiabilă”, a declarat Marius Perşinaru, Președinte Schneider Electric România și Republica Moldova.

Centralele de măsură EasyLogic PM2000 oferă toate măsurătorile esențiale ale sistemului electric: colectarea parametrilor necesari cu ajutorul unei singure centrale de măsură – tensiune, curent, putere, valori medii pe interval, energie (activă, reactivă, aparentă), THD și armonici, procentul de dezechilibru, contorizare timp sarcină activă şi contorizare timp de funcționare centrală de măsură.

Totodată, aceste centrale de măsură oferă o siguranță sporită, păstrând integritatea datelor companiilor, prin utilizarea parolelor configurabile pentru a preveni modificări neautorizate ale configurațiilor sau resetarea datelor stocate (energie, maximul valorilor medii, min/max).

Din punct de vedere al instalării, acestea sunt soluţia ideală, sigură, uşoară şi rapidă, suportând 13 dintre cele mai comune scheme de cablare, destinate constructorilor de mașini, fabricanților de tablouri, aplicațiilor universale, etc.

Mai multe detalii despre noile produse din gama EasyLogic PM2000 pot fi găsite pe site-ul global al companiei: http://www.schneider-electric.com/en/product- range/63370-easylogic- pm2000-series.