Inovatii — October 22, 2016 at 10:29 am

Recentele inovaţii Dell EMC pun bazele transformării digitale

by
digital transformation
Transformari digitale

Noile produse şi soluţii combină cele mai bune tehnologii Dell EMC menite să ajute clienţii în transformarea IT-ului

Noile oferte combină cele mai bune tehnologii de la Dell EMC pentru a adresa domeniile cloud, big data analytics, infrastructură convergentă, stocare date, protecţie şi securitate date. 

Dell EMC oferă modele de consum noi şi flexibile care extind portofoliul Dell EMC pentru a ajuta clienţii să scaleze disponibilitatea tehnologică cu cerinţele IT

Săptămâna aceasta, Dell EMC a anunţat o serie de produse, soluţii şi modele de consum proiectate pentru a ajuta clienţii să transforme IT-ul în evoluția lor către afacerile digitale.

Revoluţia digitală zguduie din temelii toate tipurile de organizaţii din toate industriile. Într-un studiu recent Dell Technologies, aproape jumătate (48%) dintre liderii unor afacerile globale, de la organizații de dimensiuni medii, la organizații mari, au mărturisit că nu ştiu cum va arăta industria lor peste trei ani. Ei au afirmat că trecerea către un model cloud, extinderea capabilităţilor de dezvoltare software şi accelerarea inovaţiilor şi a obţinerii de informaţii relevante din date reprezintă strategii cheie pentru transformarea digitală.

În mod cert, companiile sunt nevoite să facă eforturi serioase pentru a asigura evoluţia centrelor lor de date, 69% dintre respondenţi afirmând că sunt încetiniți în acest demers de numărul prea mare de aplicaţii tradiţionale. Ei se confruntă și cu provocarea reducerii cheltuielilor şi a gamei de produse şi soluţii, fiind nevoiţi, în acelaşi timp, să actualizeze sistemele. Noile produse şi soluţii anunţate în această săptămână la Dell EMC World sunt menite să ajute organizațiile în efortul lor de accelerare a transformării şi de gestionare a costurilor.

“Pentru a se asigura că nu sunt înlocuite pe piaţă de afaceri digitale echivalente, de tip “Uber”, “Airbnb” sau “Tesla”, organizaţiile din ziua de azi trebuie să treacă prin transformarea digitală. Pentru a ajunge cu succes în viitorul digital, noi credem că marea majoritate a organizaţiilor îşi va transforma IT-ul printr-o strategie de cloud hibrid”, a spus David Goulden, preşedinte, Infrastructure Solutions Group, Dell EMC. “Primul pas “fără regrete” constă în modernizarea centrelor de date cu ajutorul celor mai avansate tehnologii de infrastructură convergentă, servere, stocare date, protecţie date şi cibersecuritate, asta ca să numim doar câteva. În această săptămână, lansăm un val de produse şi soluţii noi proiectate să slujească drept cărămizi pentru o asemenea construcţie îndrăzneaţă.”