Evenimente — October 24, 2016 at 12:54 pm

Ioan Cocan, Tremend: Acordam o atentie deosebita culturii organizationale.

by
tremend
Ioan Cocan(dreapta) si Marius Hanganu, Managing Partners Tremend

Compania Tremend s-a alaturat, cu o crestere de 399%, celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe.  In Romania, Tremend ocupa locul 37 la categoria Fast 50, cea mai inalta pozitie ocupata de o companie romaneasca.

Topul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrala, aflat la a XVII-a editie, realizeaza clasamentul companiilor de tehnologie cu cel mai alert ritm de crestere din regiune pe o perioada de 4 ani si care contribuie, prin inovatie, la  progresul intregii industrii. Clasamentul reuneste companii de diferite dimensiuni, cu o evolutie dinamica, care  transpun idei in solutii practice, cu impact la nivel local, regional sau global, cu ajutorul tehnologiei si a inovatiei.

Tremend vizeaza o continuare a extinderii in US, Europa de Vest si tarile nordice, proiecte  in zona de IOT, R&D si inovatie, deschiderea unui nou centru de dezvoltare si lansarea de noi servicii prin care va sustine transformarea digitala a clientilor.

Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrala  ierarhizeaza companii din 18 tari, care se incadreaza in cele 6 categorii: solutii IT si digitale, media si telecomunicatii, biotehnologie, nanotehnologie si tehnică medicala, energii curate. Companiile din acest top au inregistrat in ultimii ani o crestere medie a cifrei de afaceri de 1.057%, sustinuta in principal prin investitii in inovatie, managementul talentelor si R&D.

Tremend a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 100% in 2015, an in care 51% venituri au fost generate din proiecte pentru clienti internationali. Compania a avut o crestere organica,  cel mai mare client avand o contributie de 18% in cifra de afaceri. Tremend Software Consulting, a fost infiintata in 2005 de Ioan Cocan si Marius Hanganu, Managing Partners.

In prezent, echipa Tremend dezvolta solutii tehnologice complexe, de la embedded software pentru companii de top din automotive, pana la platforme de ecommerce, solutii web sau solutii customizate pentru companii precum Orange, ING, Carrefour etc.