Internet/Telecom — October 24, 2016 at 2:37 pm

Vodafone lanseaza Ready Business Score

by
Captura raport Ready Business
Captura raport Ready Business

Vodafone România lansează Ready Business Score, un instrument inovator prin care companiile pot să-și evalueze eficiența afacerilor în comparație cu competitorii, precum și gradul de adaptare la noile tendințe tehnologice. Companiile pot completa chestionarul online accesibil la ready.vodafone.ro, pentru a obține o analiză personalizată a afacerii, bazată pe nevoile sale pentru a-și crește eficiența. Această analiză personalizată este însoțită de un raport detaliat ce conține recomandări de soluții din trei arii importante pentru orice afacere: agilitate operațională, conectarea angajaților și interacțiunea cu clienții.

De asemenea, prin intermediul ready.vodafone.ro, companiile au la dispoziție Ready Business Score la nivel național, platforma urmând să fie completată cu studii de caz și informații despre tendințele din diverse industrii, precum și Ready Business Score la nivel de industrie.

Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România
Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România

Ready Business Score ne permite să le oferim clienților noștri informații valoroase despre business-ul lor și soluții personalizate pentru a deveni mai eficienți și pentru a se putea adapta rapid la o piață în continuă schimbare, cu ajutorul mobilității și al soluțiilor digitale”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Ready Business Score este cea mai nouă componentă a platformei de comunicare Ready Business, lansate de Vodafone România în 2014.

Oferta Vodafone România de servicii dedicate companiilor se adresează atât firmelor mici și mijlocii, cât și corporațiilor, și include soluții individuale de voce mobilă, voce fixă și internet, precum și soluții integrate şi servicii Machine to Machine. Recent, Vodafone a lansat și programul „Rezolvi din prima”, care pune la dispoziţia clienților un consultant dedicat care poate fi contactat direct pentru orice fel de solicitare.