Enterprise Software — October 27, 2016 at 11:51 am

IMM-urile românești se dezvoltă cu ERP în Cloud

by
SAP Business One Cloud
SAP Business One Cloud

System Innovation România anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a SAP Business One Cloud, sistem ERP disponibil prin abonament lunar, dedicat sectorului IMM. Astfel, companiile care și-au diversificat oferta de produse și au nevoie de un control mai mare al stocurilor și soldurilor clienților și furnizorilor au la dispoziţie o soluţie ERP premium la un cost redus şi distribuit pe o perioadă lungă de timp.

Conform analizelor System Innovation România, adoptarea SAP Business One Cloud generează o reducere de cel puţin 50% a costurilor unui proiect ERP prin eliminarea cheltuielilor cu infrastructura hardware şi software şi prin standardizarea pachetului de servicii de implementare. SAP Business One Cloud oferă toate funcţionalităţile necesare derulării activităţii unei companii: gestiune financiară şi operaţională, vânzări, marketing, depozit, service, analiză şi raportare. Solutia se adresează companiilor cu 3-7 utilizatori, interesate de creşterea eficienţei şi a productivităţii.

Disponibil pe baza unui abonament, sistemul ERP poate fi utilizat fără o investiţie iniţială în licenţe şi echipamente hardware. Infrastructura este susţinută de un partener certificat SAP, care asigură mentenanţa sistemului, suport 24/7, securitatea şi backup-ul datelor. În mod curent, SAP Business One Cloud foloseşte SQL Server, dar în viitor soluţia va fi disponibilă şi în versiunea HANA, o bază de date extrem de performantă. Serviciile de implementare şi instruire sunt asigurate de echipa locală a System Innovation România.

Irina Oprea, Managing Partner, System Innovation Romania
Irina Oprea, Managing Partner, System Innovation Romania

„Am gândit un pachet special pentru clienţii din România, care să ofere atât accesul la soluţie cât şi consultanță specifică pentru personalizare şi training. Soluţia cloud oferă clienţilor o experiență completă a pachetului SAP Business One, o soluţie complexă și nu o simplă aplicaţie de gestiune financiar-contabilă. De aceea, este nevoie de pregătirea clientilor pentru înţelegerea modului de lucru. Avantajul versiunii Cloud este costul redus şi posibilitatea folosirii unei soluţii premium SAP fără o investiţie iniţială mare. Soluţia este scalabilă şi poate susţine dezvoltarea unei companii pe o perioadă lungă de timp, de la faza de start-up cu 3 utilizatori şi până la maturitate, când poate avea 20 sau chiar 50 de utilizatori”, afirmă Irina Oprea, Managing Partner System Innovation România.

SAP Business One Cloud este un sistem ERP accesibil si din browser, indiferent de locaţie şi dispozitiv, inclusiv de pe mobil. Plata soluţiei se face lunar, pe baza unui abonament, iar beneficiarii pot adăuga sau elimina utilizatori în funcţie de necesităţi. În România, piaţa soluţiilor ERP în Cloud este în dezvoltare accelerată şi reprezintă o şansă pentru companiile mici să aibă acces la soluţii performante.