Evenimente — October 31, 2016 at 2:50 pm

Conferinta PRIA IT&C and Intellectual Property

by

digital transformationPRIAevents, sub egida OSIM și în parteneriat cu ANIS, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Cluj-Napoca – un eveniment complex dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C , în 17 noiembrie 2016, la hotel Opera Plaza, sala Cristal, începand cu ora 9,30. Partenerul Principal al evenimentului este casa de avocatură Popovici Nițu Stoica & Asociații. 

Trăim într-o era digitalăInvestițiile făcute în întreaga lume în tehnologie și inovație sunt uriase, iar în România sectorul IT este printre cele mai dezvoltate și mai atractive pentru gigantii IT, dar și pentru antreprenori, iar aceștia sunt extrem de atenți la protectia investițiilor prin proprietate intelectuală pentru software, drepturi de autor, brevete și invenții, înregistrare mărci și design.

Vrei sa afli cum iti protejezi investitiile prin intermediul proprietatii intelectuale și despre: inovație și investitii in IT, proprietate intelectuală pentru software, copyright,  licențe, drepturi de autor, marci, brevete și invenții, protecția programelor pe calculator și programe open source, cloud computing? Atunci nu vrei să ratezi acest eveniment pentru ca noutățile și studiile de caz prezentate în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property vor fi de folos pentru activitatea companiei tale.

Inregistrarea la eveniment se face aici.