Enterprise Software — November 2, 2016 at 6:21 pm

Socrate Salarii, acum in cloud pe baza de abonament

by

salariiSolutia de salarizare de la BITSoftware, Socrate Salarii, este de acum disponibila si in cloud, astfel ca gestiunea informatiilor utilizate in managementul de personal devine mult mai usoara.

Aceasta schimbare a venit din dorinta de a oferi clientilor nostri o mai mare libertate si flexibilitate in definirea si gestiunea structurii de personal, flexibilitate si scalabilitate sporite, usurinta in utilizare, pastrand in acelasi timp functionalitatea necesara, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Socrate Salarii ruleaza in de la Microsoft, serviciu care ofera back-up la minut pe durata a 14 zile, astfel ca datele confidentiale beneficiaza acum de o siguranta suplimentara.

Solutia completa de salarizare de la BITSoftware este disponibila pe baza de abonament, iar accesul se face prin intermediul unei conexiuni la internet, cu ajutorul unui sistem de operare si al unui client Windows care se descarca gratuit.

Implementarea se realizeaza in 24 de ore de catre specialistii nostri care au o vasta experienta in domeniu si care asigura si serviciile de training pentru utilizatori.