NEWS — November 9, 2016 at 6:43 am

Elian Solutions introduce în portofoliu versiunea 2017 a sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV

by

Elian Solutions, companie cu peste opt ani de experiență în implementarea soluțiilor ERP, actualizează gama de produse oferite cu noul Microsoft Dynamics NAV 2017, ultima versiune a produsului de planificare a resurselor întreprinderii, lansată pe piața internațională la finalul lunii octombrie.

Noutățile cu care vine Microsoft Dynamics NAV (Navision) în 2017 includ simplificarea proceselor, integrare cu alte produse Microsoft, cum ar fi Microsoft Power BI (Business Intelligence), Office 365 sau Cortana Intelligence și creșterea performanței funcționalităților oferite, ce fac produsul mai ușor de folosit.

Principalele îmbunătățiri și noi funcționalități includ o navigare mai ușoară între datele din Microsoft Dynamics NAV și cele din Office, cum ar fi Microsoft Outlook, Bookings sau Excel, ce permite un acces rapid la toate informațiile, datele și rapoartele necesare. Mai mult, modalitatea de configurare a sistemului este simplificată pentru a economisi timp și vine cu asistență și cu date de configurare predefinite.

În 2017, totul se calibrează în jurul experienței utilizatorului astfel încât experiența sa de lucru să fie îmbunătățită semnificativ: rapoarte financiare mai accesibile, setări predefinite, urmărirea cu ușurință a intrărilor în sistem cu ajutorul tehnologiei OCR (Optimal Character Recognition), posibilitatea de a schimba rapid informații cu colegii și colaboratorii, un sistem de căutare avansat pentru articolele din inventar și posibilitatea de a utiliza comenzi rapide din tastatură atunci când aplicația este utilizată în browser.

Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions
Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions

„Trecerea la noul sistem Microsoft Dynamics NAV 2017 vine cu beneficii concrete pentru utilizatorii din companii, de aceea îi încurajăm pe clienții noștri să facă acest upgrade pentru a fi siguri că au acces la funcționalități avansate și tehnologii de ultimă oră, ce vor aduce cu sine și îmbunătățirea fluxului de lucru și, nu în ultimul rând, eficientizarea costurilor”, declară Iulian Motoi, Managing Partner Elian Solutions.

Procesul de upgrade la noul sistem NAV 2017 se face la cererea utilizatorului și diferă în funcție de versiunea actuală implementată în companie. Upgrade-ul presupune transpunerea funcționalităților și a bazei de date de la versiunea anterioară la cea mai recentă, cât și adaptarea la noile fluxuri de lucru.