IT in World — November 11, 2016 at 10:23 am

Idei pentru utilizarea eficientă a tehnologiilor digitale

by

ideiO serie de oameni specializați în tehnologii IT, reprezentanți și directori ale mai multor companii renumite, au realizat un raport care prezintă cele mai inovative idei pentru o transformare digitală agilă, flexibilă și profitabilă.

O primă mențiune se leagă de cererea clienților, care la fel ca dezvoltarea tehnică, este în creștere continuă, companiile inteligente învățând constant cum să își satisfacă clienții, dezvoltând astfel tehnologiile digitale pe care le operează. Cel mai cunoscut mod de evoluție în tehnologia digitală și adaptare a deciziilor este analiza datelor, care poate ajuta la diversificarea ideilor și oamenilor în departamentele IT. Prin utilizarea instrumentelor precum Visier, PeopleFluent și Workday, companiile pot compara datele interne cu statistici oficiale, pot identifica lacune și pot măsura modul în care strategiile lor de recrutare și dezvoltare au impact asupra departamentelor și oamenilor din IT.

Modernizarea sistemelor de e-mail reprezintă un alt punct ce duce la o eficientizare a digitalizării, utilizând modele sofisticate de calcul pentru a mapa cele mai eficiente rute pentru livrarea mesajelor. Autonomia de durată, ITul și operațiunile trebuie să lucreze împreună, stimulate de creșterea dispozitivelor digitale care prezintă amenințări cibernetice. Astfel, directorii sunt tot mai conștienți de pericolele cibernetice, realizând o colaborare între personalul IT care știe cum să asigure sistemele și inginerii care nu au cunoștințe bogate în prevenirea acestor incidente și breșe de securitate.

Utilizarea aplicațiilor mobile care livrează ROI ajută la testarea aplicațiilor mobile în condiții reale, cu costuri reduse și venituri suplimentare. Aceste afaceri utilizează aplicații pentru a atrage și păstra clienții, pentru a realiza un canal puternic de marketing și pentru a oferi angajaților și partenerilor instrumente pentru productivitate și eficiență. Implementarea DevOps aduce companiilor o serie de îmbunătățiri daca este introdus cu succes. Compania de asigurare Nationwide a implementat DevOps în anul 2009, de atunci crescând calitatea software-ului cu 50% și reducând timpii morți cu 70%. În prezent 100 echipe cu o rată de creștere de 35% pe an se ocupă de 60% din activitatea de dezvoltare și proiecte noi în cadrul companiei.