Internet/Telecom — November 17, 2016 at 11:08 am

Noua ofertă GigaWinter cu 8 GB bonus lunar și premii la reîncărcarea Cartelei Telekom

by

telekom_gigawinterTelekom Romania Mobile anunță astăzi noua ofertă GigaWinter pentru cartelele prepaid, care constă într-un bonus lunar de 8 GB trafic de date, astfel încât clienții să se poată bucura de experiențele sezonului festiv alături de prieteni și familie. Mai mult, clienții au șansa de a câștiga premii zilnice şi săptămânale.

În plus, clienții care reîncarcă un minim de 5 euro credit vor fi automat incluși în concursul cu premii, având șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, premii zilnice şi săptămânale precum automobile Hyundai i20, console PlayStation 4 și telefoane inteligente Sony şi Samsung.

Bonusul de 8 GB trafic de date lunar este valabil pentru utilizatorii Cartelei Telekom care și-au activat una dintre opțiunile Extra M (5,95 euro credit), Extra L (6,95 euro credit) sau Extra XL (7,95 euro credit), sau pentru cei care şi-au reactivat opţiunea Extra S (4,95 euro credit) în timp util, înainte de dezactivarea acesteia.

Pentru a beneficia de cei 8 GB bonus, clienții trebuie să solicite, săptămânal, activarea bonusului Dublu GigaWeek (2 GB trafic de date valabil până duminică) prin SMS la 888. În cazul Extra S, utilizatorii de cartele prepaid care nu şi-au reactivat opțiunea la timp pot în continuare să solicite, în fiecare săptămână, activarea bonusului GigaWeek (1 GB trafic de date valabil până duminică).

Oferta este valabilă până la data de 15 decembrie 2016, cu posibilitatea de prelungire.

Utilizatorii care îşi activează o cartelă nouă Telekom, pe durata promoţiei, au acces direct la activarea bonusului Dublu GigaWeek dacă îşi activează, în interval de o lună, una dintre opțiunile Extra S, Extra M, Extra L sau Extra XL.

În perioada Crăciunului, nevoia de comunicare cu cei dragi este mai mare, aşadar, utilizatorii Cartelei Telekom vor primi un bonus de 500 minute și SMS-uri naționale și minute către rețelele fixe din UE la fiecare activare sau reactivare a uneia dintre opțiunile Extra S, Extra M, Extra L sau Extra XL. Bonusul trebuie utilizat după beneficiile opțiunii alese, în limita a 50 de minute/SMS-uri pe zi.

Mai multe informații despre noua ofertă GigaWinter și regulamentul concursului cu premii sunt disponibile la www.gigawinter.ro.