Inovatii — November 21, 2016 at 7:46 pm

Vitamin Safe și Hygiene Active – siguranța sănătății la frigiderele Panasonic

by
frigider-side-by-side-panasonic
Frigider SIDE-BY- SIDE Panasonic NR-B53V2- XE

Frigiderul primit cadou de nuntă acum 10 ani parcă nu mai este ceea ce trebuie. Ți se pare neîncăpător, parcă prinde ușor miros sau chiar consumă destul de mult curent. Am spune că nu doar ți se pare. Poate fi cât se poate de real. Familia s-a mărit, alimentele pe care frigiderul trebuie să le păstreze sunt tot mai multe. Iar dorința de a le avea cât mai proaspete e tot mai mare.

Dacă tot ai dat un ban în plus pe cele bio, măcar te bucuri de calitățile pentru care le-ai cumpărat. Pentru toate aceste dorințe, recomandarea noastră este frigiderul SIDE-BY- SIDE Panasonic NR-B53V2- XE.

Compartimentul Vitamin Safe cu umiditate ridicată al frigiderului face ca fructele si legumele să-și păstreze calitatea. Două leduri intermitente simulează nuanțele de albastru și verde ale luminii solare pentru a activa apărarea naturală a fructelor și legumelor conservând vitaminele și păstrându-le proaspete pentru mai mult timp.

Sistemul Hygiene Active vă garantează un flux de aer constant în frigider pentru a ține bacteriile dăunătoare departe și pentru a asigura igiena maximă.

Detalii la http://www.panasonic.com/ro/consumer/electrocasnice/frigidere/nr-b53v2- xe.html