Evenimente — November 22, 2016 at 11:49 am

Florin Şerban, CENIT: Digitalizarea produselor si proceselor este un fenomen din ce în ce mai accentuat

by

10_ani_cenit_ro_01CENIT, lider pe piaţă în domeniul software şi consultanţă pentru procese operaționale în domeniul Product Lifecycle Management (PLM), sărbătorește 10 de activitate în România.

În 2006, CENIT a fost lansată pe piaţa din România pentru a răspunde nevoilor industriilor auto şi aerospaţiale europene. Compania activează pe piaţa locală cu o experienţă vastă în domeniul software şi consultanță în IT, acumulată în cei 27 ani de activitate la nivel internațional.

Partenerul industriei auto româneşti

Misiunea companiei în România a fost încă de la început aceea de a-şi sprijini clienţii să devină mai competitivi prin furnizarea celor mai bune soluţii şi servicii. CENIT a avut o de-a lungul timpului o implicare majoră în industria auto locală, oferindu-le companiilor româneşti posibilitatea de a-şi optimiza ciclul de dezvoltare al produselor prin soluţii PLM integrate şi scalabile şi sprijinindu-le în faza de planificare a producţiei.

Implicare în industria locala de producţie şi planuri de viitor

În industria locală de producţie au avut loc în ultimii ani o serie de transformări, companiile confruntâdu-se cu provocări variate, precum aceea de a proiecta şi produce la scară globală ori aceea de a-şi digitaliza procesele.

În prezent, CENIT susţine această transformare digitală de a integra atât pe orizontală cât şi pe verticală activităţile de inginerie din procesele operaţionale pentru a asigura un model holistic al datelor produselor pe întreaga durată de viaţă a acestora. În plus, are experienţa şi expertiza necesare pentru a oferi consultanță companiilor de producție, atât în privinţa integrării cât şi a training-urilor de specialitate.

Specialiştii CENIT au cunoștinţe specifice acestei branşe şi informaţii precise despre tehnologiile și procesele de producţie. În plus, deţine şi propriul department de cercetare în domeniul digitalizării proceselor industriale.

florin_serban_150x130„Au fost 10 ani extraordinari, 10 ani în care am progresat, reuşind să răspundem cu succes aşteptărilor clienţilor noştri. Piaţa IT din România este într-o continuă evoluţie, lucru care nu poate decât să ne bucure. Mai mult decât atât, competitivitatea este şi ea la cote ridicate, ceea ce ne determină să evoluăm din ce în ce mai mult. Un exemplu este digitalizarea produselor si proceselor, un fenomen din ce în ce mai accentuat, care ne motivează să elaborăm sisteme integrate şi să găsim soluţii cât mai practice pentru clienţii noştri.” declară Florin Şerban, Manager General, CENIT România.

Pentru anul 2017, CENIT vizează extinderea operaţiunilor şi prezenţei pe piaţa locală, precum şi a echipelor de vânzări şi servicii pentru a putea satisface mai bine cerinţele companiilor româneşti.