Inovatii — November 22, 2016 at 6:44 am

Mașina de spălat Panasonic care știe singură cât sunt de murdare rufele

by
Masina de spalat Panasonic
Masina de spalat Panasonic NA-148XS1

Masina de spălat Panasonic NA-148XS1 folosește tehnologia cu senzori ECONAVI, AutoCare care determină gradul de murdărie la fiecare încărcare și optimizează cantitatea de apă utilizată, temperatura, timpul și ciclurile de clătire și centrifugare pentru a obține mereu rezultate perfecte.

Senzorul optic determină gradul de murdărie din rufe prin detectarea gradului de opacitate a apei și a tipului de detergent utilizat. Durata ciclului, volumul de apă și cel de detergent sunt apoi ajustate automat pentru a obține cele mai bune rezultate posibile cu cel mai redus consum de energie posibil.

Dar ce spuneți despre faptul că spală cu… aburi? S-ar părea că acest sistem este perfect pentru o spălare mai eficientă, pentru eliminarea alergenilor și un călcat mai ușor. Altceva? Tehnologie inverter, clasa de consum A+++ minus 40% și 5 ani garanție pentru perioada de Sărbători.

Mai amintim și uscătorul de rufe cu pompă de caldură, extrem de performant, NH-P8ER1, tehnologie inverter, clasa de consum A+++ și 5 ani garanție.

Produsele sunt disponibile în magazinele partenerilor Panasonic – Altex ( www.altex.ro), eMag (www.emag.ro), Media Galaxy (www.mediagalaxy.ro), T&T Consulting (www.mypanasonic.ro) și în alte magazine de profil din România.