Securitate — December 19, 2016 at 8:45 am

Camerele AXIS M20 disponibile pe piata locala

by
Camera Axis M20
Camera Axis M20

Seria AXIS M20 este compusa din doua camere tip bullet, performante si accesibile financiar. Modelele sunt dedicate companiilor ce doresc sa instaleze sau sa extinda un sistem de securitate. Datorita unor caracteristici si funcţii specifice, camerele pot fi folosite cu succes si pentru monitorizarea magazinelor retail, indiferent de marimea acestora.

Prima camera a seriei, AXIS M2025-LE, dispune de un senzor de 2MP ce asigura o rezoluţie Full HD. Modelul integreaza un iluminator IR ce permite o supraveghere video eficienta, chiar si pe timp de noapte. Datorita acestei caracteristici, agenţii de securitate vor putea urmari si identifica orice obiect sau persoana aflata la o distanţa de pana la 15m, chiar daca in acea zona nu este prezenta nicio alta sursa de iluminare. Obiectivul folosit de acest model ofera o acoperire vizuala larga, de 115° in plan orizontal, respectiv 64° in plan vertical. Astfel, in special in mediul retail, este necesara o singura astfel de camera pentru a monitoriza intreaga locaţie. A doua camera a seriei, AXIS M2026-LE, este un model de 4MP ce poate genera imagini la o rezoluţie maxima de 2688×1520 pixeli. Ambele modele dispun de tehnologia Axis ZipStream, cu rolul de a analiza si optimiza transmisia de la camerele de retea in timp real. Scenele care contin detalii relevante sunt inregistrate la calitate si rezolutie maxime, iar restul cadrelor sunt optimizate pentru a fi posibila reducerea necesarului de latime de banda si stocare. Spre exemplu, detalii importante precum fata, tatuajele sau numerele de inmatriculare sunt stocate in parametri maximi, in timp ce detalii precum pereti sau vegetatie sunt compresate.

Camerele din seria AXIS M20 pot fi instalate extrem de usor datorita accesoriilor prezente in pachet. Camerele de tip bullet pot fi montate pe tavane, pereţi, stalpi sau pe colţurile cladirilor. Echipamentele sunt rezistente la apa, camerele indeplinind standardul IP66. Camerele din seria AXIS M20 pot fi folosite chiar si in zone cu temperaturi extreme, de pana la -30°C.

Mai multe detalii despre camerele Axis din portofoliul distribuitorului ELKOTech Romania gasiti la link.