Servicii IT — December 19, 2016 at 8:34 am

Luxoft in topul furnizorilor de servicii externalizate

by

luxoftLuxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a anunțat numirea companiei în “Top 15 Furnizori de Servicii Externalizate”, realizat de către Information Services Group (ISG), o companie lider în tehnologie, market intelligence și servicii de consultanță.

Potrivit indexului global de outsourcing al ISG pentru trimestrul al treilea din 2016, Luxoft se numără printre cei mai importanți furnizori în categoriile „Breakthrough Sourcing Market” pentru America și regiunile EMEA, pe baza valorilor anuale ale contractelor din ultimele 12 luni. Aflat în cel de-al 56-lea trimestru consecutiv, ISG Outsourcing Index™ realizează independent o analiză trimestrială a celor mai noi date și tendințe pentru companii, furnizori de servicii, analiști și media.

“Suntem încântați să fim listați pentru a șaptea oară consecutiv în “Top 15 Furnizori de Servicii Externalizate” realizat de ISG. Nominalizarea este o dovadă a poziției solide pe care Luxoft o are pe această piață dinamică. Pe parcursul trimestrului trecut, am finalizat două achiziții strategice intrând astfel pe piața farmaceutică și de asistență medicală. De asemenea, ne-am întărit poziția în industria de telecom, paralel cu extinderea în America de Nord. Mai mult, am reușit să ne extindem în zona de Interfață Om-Mașină (HMI) și să dezvoltăm practicile automotive. În ceea ce privește clienții noștri, aceștia sunt în contact permanent cu centrele noastre de expertiză în inițiativele de transformare digitală pentru Big Data/Analytics, IoT, și altele,” a declarat Dmitri Loschinin, Președinte și CEO Luxoft.

“De aproape 15 ani, ISG Outsourcing Index™ este autoritatea recunoscută privind analiza piețelor în raport cu termenii și structura serviciilor externalizate, adoptarea industriei, răspândirea geografică și furnizarea de servicii performante. Luxoft continuă să se poziționeze ca un jucător de top pe piața globală a serviciilor din zona Big Data, Cloud, Digital, IoT și altele, având în vedere volumul său de afaceri în relație cu ceilalți furnizori din industrie,” a declarat directorul Departamentului de Cercetare al ISG, Paul Reynolds.