Networking — December 22, 2016 at 9:45 am

ELKOTech Romania anunţă disponibilitatea switch-ului video 4K Matrix ATEN VM0808HA

by

2Modelul integrează componente şi funcţii de ultimă generaţie şi reprezintă alegerea optimă pentru toate aplicaţiile ce necesită o rutare a semnalelor digitale 4K. O astfel de cerinţă se întâlneşte frecvent în mediul academic (săli de clasă) sau în retail.

ATEN VM0808HA suportă rezoluţiile 4K (3840×2160 pixeli) şi DCI (4096×2160 pixeli), la o rata de refresh de 30 Hz (4:4:4), respectiv 60 Hz (4:2:0).

Switch-ul matrix VM0808HA permite transmiterea către opt ecrane cu port HDMI a 8 surse video diferite. Controlul se realizează rapid şi intuitiv prin intermediul meniului amplasat frontal, al porturilor IR, RS-232 sau Ethernet. De asemenea, datorită unei interfeţe Web GUI, switch-ul poate fi configurat şi prin intermediul unui browser web, de la distanţă, de oriunde, oricând.

”Recomandăm utilizarea acestor echipamente acolo unde este nevoie de capabilități foarte bune, îndeosebi în retail, precum și pentru transmisii 4k la distanța. Switch-urile ATEN sunt perfect compatibile cu acest tip de cerințe, inclusiv pentru monitorizare de la distanță, focalizare permisă de camerele video pentru detalii în caz de incident. Aceste echipamente asigură transmisia la o calitate corespunzătoare a semnalului pentru ca soluțiile implementate să fie eficiente”, a declarat din partea ELKOTech România Lavinia Ioana, Product Manager pentru produsele ATEN.

Modelul suportă codecurile audio Dolby True HD şi DTS HD Master audio. Primul foloseşte ca bază matematică standardul de compresie Meridian Lossless Packing (MLP) şi permite transmiterea a maxim 16 canale audio discrete. Cel de-al doilea codec permite un număr nelimitat de canale discrete, dar este limitat de mediul de stocare.

Produsul se găsește în portofoliul ELKOTech Romania, iar dacă doriți mai multe detalii puteți afla de la: www.elko.ro sau www.solutions.elkogroup.com pentru soluțiile complete în care aceste modele se pot integra.