Hardware — January 5, 2017 at 11:26 am

ASUS lansează plăcile de bază Z270

by

asusPlăcile de bază ASUS Z270, pregătite pentru noile procesoare Intel Core din generația a șaptea, sunt create pentru gaming, overclocking, sisteme de răcire cu lichid, medii profesionale și proiecte DIY. Printre facilitățile exclusive ASUS din dotarea acestora se numără: 5-Way Optimization, Pro Clock și T-Topology – generația a treia.

Noua serie dispune de Aura Sync, prima tehnologie de iluminare RGB controlată de placa de bază și oferă suport pentru personalizarea cu elemente create la imprimantele 3D.
Având cel mai bun potențial de overclocking din clasa sa, seria Maximus IX atinge pragul de 7.383GHz pentru frecvența de funcționare a procesorului Intel Core.

ASUS a anunțat linia completă de plăci de bază Z270, serie ce pune în valoare potențialul celei de a șaptea generații de procesoare Intel Core i7. Aceasta include generațiile de plăci de bază Republic of Gamers (ROG) Maximus IX, cu versiunea Maximus IX Apex ce și-a stabilit un loc în istorie prin stabilirea a opt recorduri mondiale și poziționarea pe primul loc în 13 teste, în cele mai solicitante benchmarkuri.

Noua linie include seria de plăci de bază ROG Strix, dedicată celor ce pun accentul pe stil. Noile platforme ASUS Prime și ASUS TUF oferă posibilități avansate de reglaj, overclocking și stabilitate 24/7. Plăcile de bază ASUS pentru stațiile de lucru au fost actualizate cu noul chipset Z270, toate fiind livrate cu tehnologii exclusive, ce extrag fiecare strop de performanță din procesoarele Intel.