Foto-Video-Audio — January 5, 2017 at 10:41 am

Înregistraţi şi partajaţi cu noile produse LEGRIA HF

by

legriaCanon prezintă o gamă reinventată de camere video din seria LEGRIA HF, odată cu lansarea modelelor LEGRIA HF R806, LEGRIA HF R86 şi LEGRIA HF R88. Gama actualizată de camere video asigură o utilizare simplă a produselor şi filmare la calitate HD pentru familii dar şi pentru cei care doresc să surpindă momente deosebite, păstrând funcţiile modelelor anterioare dar adăugând alte funcţii de control mai creative, inclusiv efecte flexibile de înregistrare lentă şi rapidă, capacitate crescută de filmare în condiţii de luminozitate scăzută pentru a putea realiza filme clare şi pline de culoare, produsele beneficiind, de asemenea, şi de carcase cu finisaje noi.

Funcţii creative cu ajutorul celei mai bune tehnologii din domeniu

Fiecare dintre camerele video vă oferă acum posibilitatea de a schimba ratele de cadru în timp ce filmaţi, datorită noilor efecte „Flexibil“ de înregistrare lentă şi rapidă. Fie că încetiniţi mişcarea în momentul în care cineva stinge lumânările de pe un tort sau alegeţi o mişcare mai rapidă atunci când cineva drag cade în apă, puteţi adăuga foarte uşor efecte comice sau dramatice filmării. Pentru a vă asigura că videoclipurile dumneavoastră arată natural şi sunt bine iluminate, modul Prioritate evidenţiere este susţinut de funcţia îmbunătăţită de Corecţie iluminare, care poate fi acum selectată direct în timp ce filmaţi. Combinarea celor două setări ajută camera video să analizeze scena, pentru a se asigura că au fost surprinse toate detaliile iar contrastul dintre părţile luminate şi cele mai întunecate este mai intens, chiar şi în scenele mai luminoase.

Pentru a vă ajuta să accesaţi uşor orice setare, ecranul tactil colorat, de înaltă rezoluţie, de 7,5 cm vă asigură accesul la o interfaţă uşor de utilizat, în timp ce funcţia de scenă Automată vă scuteşte de orice grijă, schimbând în mod inteligent setările pentru dumneavoastră. Dotate cu baterii cu durată de viaţă extinsă, aceste camere video realizează filmări lungi iar modelele LEGRIA HF R86 şi LEGRIA HF R88 beneficiază de memorie integrată, ceea ce vă permite să realizaţi filmări de durată şi mai mare.

Întreaga serie LEGRIA HF este dotată cu remarcabilul sistem IS Inteligent cu stabilizare pe 5 axe, care ajută la eliminarea oricărei urme de tremur al camerei, chiar şi la valori mai mari ale distanţei focale. Fie că surprindeţi primii paşi ai copilului dumneavoastră sau distracţia într-o zi însorită de vacanţă, clipul dumneavoastră video nu va fi afectat de niciun tremur în timp ce vă grăbiţi să surprindeţi acţiunea. Permiteţi detaliilor din depărtare să se apropie cu ajutorul zoomului optic de 32x şi al impresionantului zoom avansat de 57x şi folosiţi cu încredere funcţia Asistenţă la încadrarea cu zoom automat pentru a vă asigura că nu rataţi nicio imagine. Pentru sunet care dă viaţă clipurilor video, funcţia Selectarea scenei audio asigură setarea optimă pentru orice scenă, pentru a putea obţine sunet de înaltă calitate.

De asemenea, modelul LEGRIA HF R88 este dotat cu adaptorul pentru obiectiv grandangular WA-H43 pentru a asigura un unghi de acoperire şi mai mare, ideal pentru situaţiile în care filmaţi într-un spaţiu restrâns sau atunci când doriţi să surprindeţi un peisaj excepţional.

Conectivitate îmbunătăţită

Funcţiile de conectivitate ale noii game LEGRIA HF vă permit să vă partajaţi clipurile video extrem de repede. Atât modelul LEGRIA HF R86 cât şi LEGRIA HF R88 sunt dotate cu Wi-Fi încorporat şi Dynamic NFC iar acum sunt complet compatibile cu Aplicaţia Canon Camera Connect şi Staţia Canon Connect CS100. Modelul LEGRIA HF R806 este compatibil cu cardurile FlashAir pentru o serie de funcţii conectate.