Data Center / Storage — January 12, 2017 at 7:31 pm

Servere optimizate pentru stocare UCS S și noi soluții pentru cloud hibrid

by

 

Cisco UCS S3260_1Cisco lansează seria de servere optimizate pentru stocare UCS S din portofoliul Cisco Unified Computing System (UCS), special concepute pentru a stoca volume foarte mari de date.

Serverele sunt destinate unor aplicații cum ar fi Big Data, streaming media și aplicații de colaborare, dar și pentru implementarea de sisteme de stocare software-defined, stocarea de obiecte și a soluțiilor de protecție si backup al datelor. Serverele din seria UCS S reprezintă soluția optimă pentru gestionarea unui volum mare de date nestructurate create de tehnologiile emergente: Internet of Things, conținut video, mobilitate, colaborare și sisteme de analiză predictivă, astfel încât companiile să poată accesa și analiza rapid datele pe care le dețin, pentru a transforma aceste date în cunoștințe și a avea o viziune de ansamblu în timp real.

Următoarea generație a soluției ONE Enterprise Cloud Suite, o soluție software pentru cloud hibrid, oferă libertate de alegere pentru suitele de aplicații și un portal automatizat care poate fi configurat pentru utilizatorii finali, dezvoltatorii de aplicații și specialiștii IT. Cisco ONE Enterprise Cloud Suite oferă posibilitea construirii unui mediu de cloud hibrid pentru automatizarea tuturor proceselor IT de care utilizatorii au nevoie. Cu această soluție, echipele de administrare IT pot implementa medii cloud private și publice în peste 20 de centre de date diferite.