Enterprise Software — January 26, 2017 at 7:09 am

FineReader 14 redefinește lucrul cu documentele

by

ABBYFineReader 14, noua versiune a aplicației desktop, îmbină tehnologia de recunoaștere optică a caracterelor (OCR) cu capacitățile avansate de lucru cu fișierele PDF și de comparare a documentelor. Cu ajutorul noii versiuni, profesioniștii pot gestiona și realiza cu ușurință tot felul de activități zilnice: editare, transformare, inserare de comentarii și compararea documentelor, cu o singură aplicație intiuitivă. FineReader 14 include funcțiile necesare pentru a prelucra orice document tipărit și fișier PDF, indiferent dacă a fost creat prin scanare sau pe cale electronică.

ABBYY a dezvoltat FineReader 14 ca răspuns la nevoia profesioniștilor moderni, care își doresc noi posibilități pentru prelucrarea rapidă a documentelor, la cel mai înalt nivel calitativ. Iată câteva dintre noile funcții îmbunătățite:

-Transformarea cu mare acuratețe a fișierelor PDF și a documentelor scanate, în formate utilizabile: Prin îmbunătățirea continuă a tehnologiei OCR, ABBYY se asigură că oferă tot timpul rezultate excepționale în transformarea documentelor scanate și a fișierelor PDF în formate digitale editabile și în care se pot efectua căutări, precum Word, Excel®, PowerPoint®, PDF. Versiunea 14 dispune de toate funcțiile originale care stau la baza renumelui FineReader, cum ar fi posibilitățile OCR avansate și transformarea automatizată.

-Editarea și colaborarea prin fișiere PDF: FineReader 14 este livrat ca o soluție multilaterală pentru prelucrarea fișierelor PDF și a documentelor scanate, cu unelte de editare și de colaborare incorporate destinate gestionării paginilor, editării conținutului, revizuirii, inserării de comentarii, căutării, completării de formulare, semnării și protejării fișierelor.

-Compararea documentelor având formate diferite: Noua funcție de comparare a documentelor detectează și evidențiază diferențele dintre textul a două versiuni diferite ale aceluiași document,indiferent dacă formatul este PDF, Word, JPG sau altul. De exemplu: se compară o versiune scanată cu versiunea digitală originală.

-Integrarea OCR la nivel avansat în instumentele PDF: FineReader 14 este produsul preferat de cei care lucrează zi de zi cu documente scanate și fișiere create din documente tipărite,datorită capacității sale de a aplica automat, OCR fișierelor PDF la nevoie.

-Peste 190 de limbi pentru OCR: Noua versiune acceptă recunoașterea textelor în peste 190 de limbi, inclusiv limbi greu de digitalizat precum ebraica, araba, coreeana, chineza și japoneza. De asemenea,oferă suport pentru formule matematice simple și transcrieri fonetice ale limbii engleze.

ABBYY FineReader 14 este disponibil în întreaga lume , în trei ediții: Standard, Corporate și Enterprise. Produsul poate fi comandat prin magazinele online și de la partenerii ABBYY. Pentru informații detaliate despre produs și versiunile disponibile, accesați www.abbyy.ro/finereader