EDUCATIE / JOB — January 31, 2017 at 8:17 am

Profesorii încurajați să adopte un sistem de educație care implică mai mult elevii

by

Dell Blue C5518QTNoul portofoliu de PC-uri şi monitoare educaţionale Dell sunt proiectate pentru a ajuta profesorii la utilizarea celei mai moderne tehnologii, în scopul îmbunătăţirii oportunităţilor de învăţare pentru elevii din lumea întreagă. Această nouă linie de produse din portofoliul de soluţii Dell pentru clienţi ajută profesorii să-şi îmbunătăţească practicile de predare prin lansarea a trei noi laptopuri construite special şi proiectate să facă faţă rigorilor mediului educaţional cotidian. Noutatea din cadrul portofoliului educaţional consta într-un notebook convertibil 360 de grade, construit special pentru elevi.

Dell a creat aceste sisteme noi plecând de la nevoia de flexibilitate şi de variante de utilizare care să răspundă mediului educaţional. Fiecare dintre cele trei noi dispozitive este pe deplin compatibil cu sistemele de operare Windows sau Chrome; dispozitivele sunt proiectate ca să ofere opţiuni de utilizare clienţilor companiei, deoarece multe şcoli dispun de implementări tehnologice hibride şi au multiple nevoi tehnologice. Noile dispozitive sunt, de asemenea, construite pentru o zi completă de proces educaţional, dispunând de durată de viaţă a bateriei pentru întreaga zi 2 . Fiecare produs nou incorporează procesoare Intel de generaţie 6 şi cele mai noi procesoare de generaţie 7 pentru obţinerea unor performanţe maxime, fără sacrificarea duratei de viaţă a bateriei.

Odată cu creşterea importanţei vizualizării şi învăţării creative în era digitală, puterea de a dispune de ecrane multiple în mediile educaţionale devine obligatorie, deopotrivă pentru profesori cât şi pentru elevi.