NEWS — February 7, 2017 at 1:47 pm

UPC România a încheiat un parteneriat cu Pro TV

by

Replay - HorizonUPC România a încheiat un parteneriat cu Pro TV, ce marchează trecerea la o nouă experiență TV, adaptată la stilul de viață dinamic al românilor. Cu HORIZON, platforma de televiziune de nouă generație, clienții UPC se vor putea bucura de cel mai iubit conținut de televiziune din România al canalelor Pro TV, Acasă, sport.ro, Pro Cinema și Acasă Gold, timp de 7 zile de la difuzarea inițială, oriunde s-ar afla. 

Conținutul este disponibil clienților UPC de televiziune digitală prin intermediul funcției Replay TV a HORIZON, care le  permite utilizatorilor să nu rateze nicio emisiune sau film preferat și prin aplicația HORIZON Go, care oferă acces la programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde și oricând.

Astfel, prin parteneriatul cu Pro TV, clienții UPC au posibilitatea să acceseze programele TV ale canalelor Pro TV, Acasă, Pro Cinema, sport.ro și Acasă Gold timp de 7 zile de la difuzare. În plus, aleg și unde urmăresc emisiunile, serialele și filmele preferate: pe televizor sau pe device-uri mobile – laptop, tabletă, smartphone – prin intermediul aplicației Horizon GO.

„Consolidarea parteneriatului cu CME este parte a strategiei UPC de a oferi cea mai bună experiență de divertisment din România. Doar cu platforma inovatoare HORIZON, clienții au acces complet la toate brandurile PRO atât de îndrăgite și se pot bucura de conținutul preferat atunci când își doresc. Răspundem astfel nevoii lor de flexibilitate, de a alege când urmăresc serialul sau emisiunea favorită, dat fiind programul tot mai încărcat” declară Bogdan Bucurei, Director Marketing UPC România.