Enterprise Software — February 13, 2017 at 9:47 am

Finantari europene pentru cresterea productivitatii care includ si sisteme ERP, CRM, BI si WMS

by

 

SocrateCloud-rCompaniile mici si mijlocii din Romania isi pot creste profitabilitatea si maximiza potentialul in afaceri prin intermediul finantarilor europene. Începand cu 23 februarie 2017 si pana in 23 august 2017, timp de 6 luni, companiile mici si mijlocii pot aplica la Programul Operational Regional dedicat finantarii pentru imbunatatirea competitivitatii IMM-urilor (POR Axa 2.2) cu proiecte de modernizare si extindere a capacitatii de productie, in cadrul carora pot primi finantare si aplicatiile de tip ERP, CRM, BI sau WMS.

Aceasta masura se adreseaza in principal companiilor din productie, servicii profesionale si salubritate/reciclare, dar puteti consulta aici lista completa a CAEN-urilor care pot beneficia de prevederile programului de finantare.

Programul presupune finantarea a pana la 90% din costuri, valoarea totala putand fi cuprinsa intre 200.000 si 1.000.000 EURO. O conditie obligatorie, insa, pentru aprobarea proiectului este achizitionarea de active corporale, investitia neputand fi facuta doar in sisteme informatice.

De peste 23 de ani, BITSoftware este expertul in solutii ERP, CRM, BI si WMS, cu implementari in peste 250 de companii atat din Romania, cat si din strainatate.