Foto-Video-Audio — February 15, 2017 at 12:10 pm

Calitatea atinge cel mai înalt nivel cu noile aparate foto DSLR – EOS 77D şi EOS 800D, şi obiective de la Canon

by

Canon EOS 77D

Canon adaugă două aparate foto DSLR noi în familia EOS – modelele EOS 77D şi EOS 800D. Combinând cele mai bune tehnologii de imagistică din domeniu, un senzor APS-C CMOS de 24,2 megapixeli şi un procesor DIGIC 7, aparatul foto EOS 77D asigură performanţă la cel mai înalt nivel şi control total fiind ideal dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi kit-ul dar şi aptitudinile în domeniul fotografierii, în timp ce modelul EOS 800D este aparatul foto ideal cu care să aveţi prima experienţă DSLR. Împreună cu aparatele foto, Canon prezintă EF-S 18-55mm f/4-5,6 IS STM – cel mai mic obiectiv DSLR de kit neretractabil din intervalul de distanţe focale din care face parte – precum şi Telecomanda BR-E1, perfectă pentru capturi de la o distanţă de până la 5 m.

Calitate, detalii şi viteză

EOS 800DAvând aceeaşi tehnologie de senzor de care a beneficiat modelul de referinţă EOS 80D şi dotat cu cel mai nou procesor Canon – DIGIC 7 – ambele aparate foto surprind scene de o calitate impresionantă, cu detalii mai bogate, în acelaşi timp fiind suficient de rapide pentru a oferi o imagine extrem de clară. Ne mândrim cu cea mai rapidă funcţie de autofocalizare din lume atunci când aparatul foto este utilizat în modul Live View la o viteză uimitoare de 0,03 secunde, aceste aparate foto asigurând o precizie fără cusur şi având capacitatea de a surprinde uşor subiecte în mişcare la o rată de şase cadre pe secundă.

Pentru fotografii în condiţii de luminozitate scăzută, făcute de la răsărit până la apus, aparatele foto vă permit fotografierea cu ISO cu valoare de până la 25.600 – valoare care poate fi extinsă până la 51.200 – putând astfel surprinde fiecare scenă fără efort. Pentru a realiza fotografii, orice detaliu poate face diferenţa, iar cu focalizarea automată cu 45 de puncte AF de tip încrucişat aparatul foto focalizează rapid, urmăreşte clar obiectele care se deplasează şi surprinde imagini de o claritate fără cusur. Ambele aparate foto conţin, de asemenea un senzor RGB de 7560 de pixeli cu măsurare RGB+IR pentru a detecta detaliile fine, precum tonurile pielii şi pentru a oferi o expunere corectă.

Experimentaţi o parte din Hollywood

Puteţi surprinde detaliile şi mişcarea la un nivel excepţional în filme şi în fotografii, surprinzând subiecte care se deplasează rapid cu ajutorul Filmării Full HD 60p şi HDR. Fie că este vorba despre scene de safari, scene sport sau scene însorite la plajă, Dual Pixel CMOS AF urmăreşte subiectele pe măsură ce acestea se deplasează, făcând focalizarea în mod discret pentru a putea obţine rezultate profesioniste. Pentru a realiza filme din mers, stabilizatorul de imagine digital pe 5 axe atenuează mişcările aparatului atunci când realizaţi filme ţinând aparatul în mână.

Pentru a vă ajuta să vă personalizaţi aparatul foto, EOS 77D oferă control total, prin intermediul celor două discuri pentru control cu ajutorul cărora puteţi regla setări precum diafragma sau timpul de expunere iar cu ajutorul ecranului LCD puteţi vedea fiecare setare. Pentru fotografii mai puţin experimentaţi, interfaţa ghidată a aparatului foto EOS 800D vă va învăţa cum să folosiţi setările aparatului foto în timp ce fotografiaţi, transformându-vă modul de fotografiere şi ajutându-vă să îl îmbunătăţiţi.

Fotografiaţi, conectaţi, partajaţi

NFC şi Wi-Fi vă permit să partajaţi foarte simplu imagini şi filme către dispozitive inteligente compatibile sau către Canon Connect Station CS100  înainte de a le edita şi de a le partaja cu întreaga lume. Asigurând o conexiune constantă, Bluetooth® vă permite să porniţi aparatul şi să căutaţi printre fotografii fără să trebuiască să scoateţi aparatul foto din geantă sau să îl folosiţi de la distanţă via un dispozitiv inteligent sau cu ajutorul Telecomenzii BR-E1.

Extindeţi-vă intervalul de fotografiere

Noul obiectiv EF-S 18-55mm f/4-5,6 IS STM este obiectivul ideal cu care să începeţi să folosiţi un DSLR dar la fel de bine acesta poate completa un DSLR universal cu capacitatea lui de a surprinde o gamă largă de fotografii, de la peisaje la portrete. Fiind cel mai mic1 din gama sa, obiectivul este dotat cu un Stabilizator de imagine echivalent 4-stop, pentru fotografii clare în condiţii de luminozitate scăzută sau la zoom maxim, cu o diafragmă circulară cu 7 lamele pentru obţinerea efectului bokeh la fotografierea portretelor. Pentru scene video, Servo AF cu STM aproape silenţios este ideal pentru focalizare fără zgomot de fundal.