Hardware — February 17, 2017 at 11:35 am

ASUS lansează monitorul curbat Designo Curve MX34VQ

by

asusASUS a lansat Designo Curve MX34VQ, un monitor curbat, cu diagonala de 34″ și rezoluția Ultra-Wide QHD (3440 x 1440), cu un aspect 21:9 pentru o imagine panoramică. Acesta oferă un contrast foarte ridicat pentru efecte vizuale apropiate de realitate, nuanțe de alb mai luminoase, negru mai profund și culori surprinzător de vii.

Panoul cu o curbură 1800R oferă un câmp mai larg, rezultând o experiență vizuală imersivă și confortabilă. MX34VQ integrează tehnologia ASUS SonicMaster, dezvoltată împreună cu Harman Kardon, calitatea audio fiind similară cu cea a unui sistem home-theater. Alături de acestea, monitorul dispune de o bază Qi pentru încărcarea wireless a dispozitivelor mobile. Designo Curve MX34VQ este laureat Good Design 2016 și CES Innovation 2017.

Curbură 1800R pentru o experiență mai imersivă
ASUS Designo Curve MX34VQ este un monitor de 34″ cu panou Ultra-Wide QHD (3440×1440), o rezoluție de 2,5 ori mai densă decât cea FullHD, rezultând efecte vizuale mai detaliate și o suprafață cu 35% mai mare pentru un multitasking eficient. Curbura optimă a monitorului creează un câmp mai larg, ecranul părând mai mare și mult mai imersiv decât un ecran plat de aceeași diagonală. Curbura panoului poziționează fiecare punct al ecranului echidistant față de ochii utilizatorului, asigurând o experiență confortabilă de lucru.

Designo Curve MX34VQ dispune de un unghi larg de vizualizare, atât în plan vertical, cât și orizontal, astfel că nu există o alterare a culorilor atunci când este privit din poziții extreme. Pe lângă acestea, contrastul ridicat de 3000:1 oferă un alb luminos și tonuri mai profunde de negru.

Stație de încărcare wireless Qi
Designo Curve MX34VQ dispune de o bază transparentă cu un pad Qi wireless pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile compatibile. Încărcarea dispozitivelor mobile Qi se face automat din momentul în care acestea sunt plasate pe bază. Un LED va emite o lumină pulsatorie în nuanțele aurorei boreale în timpul încărcării.

Calitate audio Home-theater
Designo Curve MX34VQ dispune de două difuzoare de 8 wați ce furnizează un sunet premium, la calitate specifică sistemelor home-theater, grație tehnologiei ASUS SonicMaster, dezvoltate împreună cu Harman Kardon, un lider în divertisment și soluții audio profesionale.

Tehnologie ASUS Eye Care
Designo Curve MX34VQ a trecut prin teste de performanță exigente și este certificat de laboratoarele TÜV Rheinland, un lider global în servicii de certificare tehnică și de siguranță, pentru reducerea pâlpâirii ecranului și emisia redusă de lumină albastră.

ASUS Eye Care dispune de tehnologiile ASUS Blue Light Filter și ASUS Flicker-Free. ASUS Blue Light Filter protejează utilizatorii de efectul nociv al luminii albastre. Această funcție are patru setări diferite pentru filtre ce pot fi ușor accesate cu ajutorul meniului grafic. Tehnologia ASUS Flicker-Free ajută la reducerea pâlpâirilor imaginii și oferă o experiență confortabilă de vizionare.