NEWS — February 21, 2017 at 8:54 am

Endava și Worldpay anunță crearea unui centru de excelență în București

by

Endava a primit premiul la categoria Proiectul de Software Outsourcing al Anului, în cadrul ediției 2017 a Premiilor Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS), pentru proiectele derulate cu Worldpay.

Colaborarea Endava cu Worldpay, lider în tehnologii de procesare a plăților,  este una de lungă durată și se axează pe dezvoltarea  de sisteme care susțin produsele și serviciile oferite clienților Worldpay la nivel internațional. Recent, cele două companii au extins acest parteneriat și, de asemenea, au în vedere crearea unui centru de excelență în București.

iStock_000005627451Medium

Juriul ANIS a analizat complexitatea programului, impactul estimat asupra business-ului, numărul de utilizatori și nivelul de implicare, în cadrul Galei care a celebrat excelența în industria de software și servicii din România.

“Ne bucurăm că echipele noastre sunt apreciate pentru dedicarea lor în livrarea de soluții care contribuie la succesul clienților nostri. Ne dorim să contribuim în continuare la dezvoltarea Worldpay, să participăm activ prin colaborarea noastră și să susținem Worldpay în obiectivul de a introduce noi abordări care să  facă diferența în domeniul plăților electronice la nivel global”, declară John Cotterell, CEO Endava.

“Vom continua să consolidăm parteneriatul puternic cu Endava, care a susținut cu succes echipele noastre de tehnologie, prin abordări inovative în dezvoltarea software. Suntem încântați să lucrăm îndeaproape cu Endava pentru a crea un centru de excelență tehnică în București. Datorită brandului puternic pe care Endava îl are în regiune, vom atrage specialiști talentați, aducând astfel o serie de noi capabilități pentru Worldpay”, declară Mark Kimber, Chief Information Officer, Worldpay.