NEWS — February 21, 2017 at 12:56 pm

Noi soluții digital front end (DFE) pentru presele de producție digitală

by

xeroxXerox și Electronics For Imaging (EFI) au încheiat un parteneriat strategic care își propune să aducă pe piață o nouă generație de soluții digital front end (DFE) pentru presele de producție digitală Xerox. Acordul include vânzarea diviziei Xerox FreeFlow® Print Server (FFPS) DFE către EFI. Conform termenilor contractului, EFI va continua să producă și să ofere suport pentru FFPS, astfel încât clienții existenți să nu fie afectați de întreruperi în ceea ce privește vânzările sau serviciile.

Experiența acumulată de Xerox și opțiunile de funcționalitate pe care le oferă FFPS vor fi integrate în soluția Fiery dezvoltată de EFI, punând la dispoziția clienților una dintre cele mai bune oferte de pe piață. Resursele EFI din domeniul tehnic și al vânzărilor, alături de reprezentanții în vânzări de la Xerox, vor garanta clienților cele mai bune soluții.

 

Xerox și EFI se bucură de un parteneriat de lungă durată. Recent, Xerox și EFI au colaborat la dezvoltarea unui nou server de imprimare, Xerox IJ Print Server powered by Fiery, pentru presa Xerox Trivor™ 2400 Inkjet. Sistemul DFE administrează mai multe fluxuri de lucru și permite managementul culorii și integrarea facilă a acestora.

Noua generație DFE dezvoltată în urma acestui parteneriat va fi integrată în gama de soluții EFI Productivity Suites, care include sisteme de management al informației cum ar fi PACE, PrintSmith Vision, Monarch și Radius ERP. În plus, soluțiile DFE vor fi compatibile cu Xerox FreeFlow Core și fluxurile de lucru XMPie ® , precum și cu soluțiile Agfa Apogee, Heidelberg Prinect și Kodak Prinergy. De asemenea, soluția Fiery DFE, singura de acest gen acreditată de JDF, va oferi o interfață de programare a aplicațiilor (API) modernă, pentru a le permite clienților să își personalizeze aplicațiile.

Acordul semnat are în vedere doar FFPS și nu are efect la nivelul celorlalte soluții Xerox pentru fluxuri de lucru – FreeFlow Core, FreeFlow VI Suite, FreeFlow Makeready și FreeFlow Digital Publisher. Acestea vor rămâne elementele de bază ale strategiei Xerox pentru fluxurile de lucru ale clienților.