Foto-Video-Audio — February 22, 2017 at 1:58 pm

Noi modele de soundbar Panasonic și noul concept soundbar

by

Panasonic prezintă două noi modele de soundbar și un concept soundbar de ultimă generație, care vor fi adăugate gamei sale de boxe. Cu o calitate îmbunătățită a sunetului, soundbar-ul SC-HTB688 și SC-HTB488, împreună cu modelul compact SC-SB1, furnizează un sunet extraordinar de clar, bogat și profund, mai puternic și mai captivant decât cel livrat de difuzoarele standard ale televizoarelor.

Panasonic soundbar HTB488
Panasonic soundbar HTB488

Cele două modele de soundbar au fost dezvoltate pentru a aduce în locuința dumneavoastră o experiență audio dinamică asemănătoare celei dintr-un cinematograf. În același timp, conceptul de soundbar compact, dar puternic, furnizează sunete amplificate, cu o calitate pură și rezoluție înaltă.

Panasonic are ani de experiență în domeniul tehnologiei audio și a proiectării de boxe, iar acest lucru este reflectat în noile dispozitive, care vă facilitează obținerea  de cele mai bune rezultate de la orice sursă audio.

Modelele de soundbar SC-HTB688 și SC-HTB488 vă permit să vă conectați la subwoofer prin intermediul unei conexiuni wireless (SC-SB1 are un subwoofer integrat în unitatea principală), oferindu-vă un sunet optimizat, asemănător celui din cinematograf, pentru o experiență de vizionare mai plăcută. Tehnologia Bluetooth® Wireless este de asemenea integrată, astfel că vă puteți bucura rapid de muzica de pe smartphone sau tabletă. Indiferent dacă folosiți tableta pentru a asculta radio pe Internet sau smartphone-ul pentru a asculta muzică sau podcast-uri, noile modele de soundbar și noul concept de soundbar compact sunt gata pentru a fi conectate la orice dispozitiv Bluetooth.

Modelele de soundbar sunt ideale pentru a fi utilizate în combinație cu televizorul dumneavoastră

Atunci când sunt conectate la un televizor Panasonic, noile modele reprezintă accesoriile perfecte pentru a conferi senzația că aveți propriul cinematograf la dumneavoastră acasă. Modelele de soundbar SC-HTB688 și SC-HTB488 au fost concepute pentru a vă completa în mod natural televizorul, în special modelele cu ecrane mai mari, precum EX600. Deoarece soundbar-ul poate fi poziționat în fața televizorului, este extrem de ușor să adăugați un sunet dinamic pentru a vă îmbunătăți experiența de divertisment.

SC-HTB688 este un soundbar multicanal, dotat cu trei difuzoare independente și o putere de ieșire totală de 300W. Cu o funcție unică de direcționare a sunetului dinspre stânga, dreapta și centrul soundbar-ului, precum și din subwoofer, sunetele de dialog sunt pătrunzătoare, clare și par că vin direct din centrul ecranului. SC-HTB488 este prevăzut cu două difuzoare independente și o putere de ieșire totală de 200W și ambele soundbar-uri permit o conexiune AUX. Difuzoarele din fiecare dispozitiv nou au fost concepute pentru a se adapta și a reda sunete de înaltă fidelitate și clare. Acest lucru garantează faptul că vor îndeplini cerințele tot mai mari ale utilizatorilor de a asculta muzică de pe dispozitivele mobile pe sistemele audio de acasă.

Design-ul compact al noilor modele de soundbar permite optimizarea spațiului de locuit, indiferent dacă televizorul dumneavoastră este montat pe perete sau pe suport. În cazul în care televizorul dumneavoastră este montat pe suport, soundbar-ul încape perfect dedesubt, fără a bloca imaginea, mulțumită profilului îngust și stilat.

Conceptul de soundbar – conectare perfectă cu sistemele de divertisment la domiciliu

Oferind sunete de înaltă rezoluție într-un design compact, modelul SC-SB1 de soundbar se conectează ușor la alte unități, transmițând conținutul 4K prin HDMI pentru a oferi utilizatorului o experiență integrată, cu un sunet puternic și pur. Prin conectarea la un player Blu-Ray UHD 4K și un televizor cu ecran plat, de exemplu, se creează un sistem complet de divertisment la domiciliu, cu ajutorul căruia oricine poate pătrunde în lumea filmelor de cinematograf din confortul propriei case.

SC-SB1 furnizează o putere totală de 40W generată prin boxele cu trei căi, în timp ce un sunet puternic de bass este furnizat printr-o fantă din partea frontală a dispozitivului. Cu dimensiuni de numai 43cm x 5cm x 12cm, reprezintă o soluție compactă pentru camera de zi. Oferă un sunet pur și puternic, care îmbunătățește calitatea de redare de la televizor, player Blu-Ray, sau tabletă și smartphone.