NEWS — February 23, 2017 at 9:46 am

Pachetul de servicii EY de management informatic va fi livrat pe platforma Microsoft Azure

by

EY CYBERPe măsură ce tot mai multe companii adoptă tehnologii digitale pentru creşterea afacerilor, EY anunţă noi iniţiative împreună cu Microsoft, menite să ajute organizaţiile să rămână în siguranţă pe măsură ce trec la cloud, adoptă Internet of Things (IoT) şi îşi protejează structura împotriva criminalităţii cibernetice.

Consolidând parteneriatul pe care EY l-a încheiat în 2015 cu Microsoft, noile capabilităţi sunt primele dintr-o serie de oferte planificate şi dezvoltate în comun care să ajute organizaţiile să sesizeze, să reziste, să reacţioneze şi să îşi revină după atacurile cibernetice. Aceste capabilităţi includ servicii de securitate pentru companiile digitale, identitate digitală, protecţie de date, răspuns îmbunătăţit la apariţia incidentelor, capabilităţi de recuperare în caz de dezastre şi securitate puternică în mediu cloud.

Lansate public în cadrul Conferinţei RSA 2017, cea mai mare întâlnire a profesioniştilor în securitate informatică din lume, noile servicii pot face faţă unora dintre cele mai dure provocări cu care se confruntă directorii IT şi directorii de securitate informatică din cadrul firmelor Fortune 500 şi a celor medii. Printre provocări se numără elaborarea unui nivel ridicat de pregătire în toate aspectele funcţionale ale companiilor care devin tot mai digitale, și îmbunătăţirea detecţiei şi a răspunsului la incidente.