NEWS — February 27, 2017 at 9:07 am

Nokia 6, performanţă şi entertainment

by

Nokia 6 Tempered Blue frontNoua gamă de smartphone-uri Nokia bazate pe Android lansată în cadrul  Mobile World Congress include Nokia 6, care furnizează performanţe şi entertainment de clasă în cadrul unui design premium şi extrem de robust.

Smarphone-ul combină producţia de calitate superioară şi designul distinct cu o soluţie audio inovatoare şi un ecran Full HD de 5,5″ impresionant de strălucitor şi de plin de culoare. Nokia 6 furnizează o experienţă smartphone cu adevărat premium. Corpul monobloc al dispozitivului este croit din blocuri compacte de aluminiu seria 6000. Amplificatorul audio inteligent cu difuzoare duale permite consumatorilor să asculte sunetele joase la un nivel mai profund, cu o claritate fără egal, în timp ce soluţia Dolby Atmos oferă o experienţă de entertainment care cucereşte. Disponibil în patru culori – Matte Black, Silver, Tempered Blue şi Copper – noul Nokia 6 se va vinde în magazine la un preţ mediu global de 229 euro.

Nokia 6 Arte Black Limited Edition – Vârful portofoliului Nokia 6 la nivel mondial este modelul Nokia 6 Arte Black Limited Edition. Acesta dispune de capacitate de stocare date de 64GB şi de 4GB de RAM și reuneşte cele mai bune caracteristici ale familiei Nokia 6, într-o carcasă negru metalizat surprinzător şi se va vinde la un preţ global mediu de 299 euro.