Servicii IT — February 28, 2017 at 11:11 am

Accenture ajută companiile să integreze soluţii tehnologice în programele lor de servicii dedicate pacienţilor

by

 

accenture 1Accenture a lansat Intelligent Patient Service Exchange, o bursă digitală de soluţii tehnologice terţe disponibile pentru companiile care activează în domeniul ştiinţelor vieţii în scopul întăririi suportului pentru pacienţi şi îmbunătăţirii experienţei globale a tratamentelor aplicate pacienţilor.

Intelligent Patient Service Exchange elimină timpul şi costurile asociate dezvoltării de soluţii digitale, personalizate pe pacient, prin oferirea de conexiuni tehnologice pre-construite, de tip plug-and- play, care permit companiilor ce activează în domeniul ştiinţelor vieţii să integreze servicii pentru pacienţi mai repede şi cu costuri mai mici decât era posibil până acum. Astfel de conexiuni includ capabilităţi precum stocarea de documente medicale şi fluidizarea corespondenţei doctorilor cu pacienţii şi furnizorii de servicii de sănătate.

Intelligent Patient Service Exchange este incorporată în Accenture Intelligent Patient Platform – o suită de soluţii integrate, alimentate de instrumente de tip analytics, care ajută companiile să proiecteze, furnizeze, măsoare şi rafineze programe de suport mai precise pentru diverse segmente de pacienţi.

,,Prin lansarea Intelligent Patient Service Exchange, platforma noastră continuă să fie utilă în ajutorarea companiilor ce activează în domeniul ştiinţelor vieţii ca să folosească tehnologii colaborative şi de tip analytics pentru îmbunătăţirea experienţei pacienţilor şi pentru a lucra mai bine în cadrul sistemului de sănătate,” a spus Tony Romito, managing director, Accenture Life Sciences. ,,Suntem dedicaţi extinderii continue a dimensiunii acestei burse de servicii pentru a profita de uriaşele investiţii efectuate în soluţii inovatoare pentru pacienţi.”

Printre companiile care furnizează actualmente soluţii către Accenture Intelligent Patient Service Exchange se numără AssistRx, Conga, Dell Boomi, Docusign şi SpringCM.

Când sunt integrate în programele existente de servicii pentru pacienţi ale unei companii, capabilităţile bursei digitale pot ajuta companiile ce activează în domeniul ştiinţelor vieţii să furnizeze rezultate mai predictibile şi suport cuprinzător pentru pacienţi.