NEWS — February 28, 2017 at 7:41 am

Archer C5400X este primul router cu procesor quad-core tactat la 1,8GHz

by

Archer C5400XSegmentul echipamentelor și soluțiilor pentru consumatorii finali își continuă ascensiunea rapidă și, în același timp, nevoia pentru un dispozitiv adecvat care să ofere aceste beneficii și multe altele. O locuință implică un mix de nevoi unice de rețea – conferințe video în birou, jocuri video pe Internet în camera copilului, streaming 4K în sufragerie – de cele mai multe ori simultan, punând presiune pe un singur router și provocând întreruperea unui serviciu sau a tuturor.

Cea mai bună rețea la domiciliu este una care gestionează optim și foarte rapid fiecare conexiune și aplicație, fără întreruperi și fără intervenția utilizatorului. Acesta este motivul pentru care TP-Link a conceput cel mai puternic router Wi-Fi din lume: Archer C5400X.

Elementul central al routerului Archer C5400X este procesorul quad-core de 1,8GHz pe 64 biți, devenind astfel primul router cu o putere de procesare atat de mare. Cipurile puternice cu consum redus de energie de putere mică Broadcom Cortex-A53 pe 28nm coordonează fiecare proces pentru a reduce întârzierile în transmiterea semnalului, susținând chiar mai multe dispozitive și aplicații de mare viteză simultan, oferind o rețea stabilă Wi-Fi pentru toți utilizatorii care o accesează. Acest procesor supraalimentat ultra-puternic asigură viteză și performanță pentru orice smartphone, tabletă, calculator computer sau consolă de jocuri. Utilizatorii se pot bucura de cele mai noi filme 4K și pot concura în bătălii online multiplayer fără să mai fie perturbați de fluctuații de semnal.