Business — March 8, 2017 at 2:47 pm

Luxoft si ArrivalGuides devin parteneri in implementarea solutiilor de distributie a continutului de destinatie

by

luxoftLuxoft, furnizor de servicii și soluții IT pentru industria de turism și ospitalitate, dar și pentru alte industrii, a dezvoltat un parteneriat cu ArrivalGuides, furnizor de conținut de destinație pentru industria de turism.

Luxoft are peste un deceniu de experiență în dezvoltarea de soluții pentru industria de turism. În cei peste zece de ani de activitate în această linie de business, Luxoft a deservit companii de tehnologie pentru industria de turism, furnizori de servicii de turism (linii aeriene, căi ferate, servicii la destinație). De asemenea, Luxoft se adresează și agențiilor de turism clasice, dar și celor online (OTA), pe care le ajută să adopte și să integreze soluții de business bazate pe tehnologie.

“Utilizarea conținutului de destinație în industria turismului evoluează tot mai mult pe fondul dezvoltării tehnologice. Acest lucru înseamnă o provocare constantă de a dezvolta cele mai bune soluții de implementare a distribuției de conținut. Suntem încrezători că parteneriatul nostru cu Luxoft va oferi operatorilor de servicii de turism opțiuni mai bune de a-și dezvolta afacerile urmărind toate fazele de călătorie ale clienților lor. Un bun exemplu în acest sens este parteneriatul nostru cu Eurowings (fosta Germanwings), companie care utilizează conținutul nostru pe toate platformele lor, cum ar fi online, e-mail, inclusiv în zona de divertisment pe timpul zborului”, a declarat Ola Zetterlof, Director pentru Parteneriate Strategice la ArrivalGuides.

Potrivit lui Max Jdanov, Șeful departamentului de Practici de Călătorie în cadrul Luxoft, conținutul de destinație al ArrivalGuides va facilita furnizarea de valoare adăugată și de soluții mai complexe pentru clienții din industria de turism. Obiectivul Luxoft este de a ajuta clienții să păstreze ritmul cu dinamica industriei de turism și de a oferi acces la cele mai noi tehnologii pentru a maximiza rezultatele de business.

Luxoft are capabilități solide de livrare la nivel mondial completate de expertiza echipelor sale din Asia-Pacific și Europa. Aceste echipe sunt specializate în dezvoltarea de software, inginerie de produs și consultanță tehnică. Abordarea Luxoft în ingineria software include întregul ciclu de viață al unui produs de la analiza de business, dezvoltare, QA, testare, până la asistență dedicată.