Business — March 16, 2017 at 9:39 am

NNC Services va deservi piața central-europeană

by

Sediu NNC Services Polonia Varsovia 2NNC Services, companie de consultanță în marketing B2B anunță deschiderea unui nou centru de servicii care va deservi, din Varșovia, piața locală și central-europeană. Astfel, compania românească deschide cel de-al treilea sediu pe o piață externă, ea desfășurându-și activitatea în prezent și în Viena (Austria) și Boston (SUA), pe lângă cele două birouri din România.

Compania cu acționariat în totalitate românesc decide să facă acest pas în contextul în care există o convergență a celor două piețe, iar ultimii ani au marcat o evoluție  similară a domeniului de IT&C. Această expansiune apare la un an de la încheierea unui parteneriat strategic între Fundația Pro Progressio din Polonia și NNC Services pentru lansarea comună a platformei OutsourcingPortal.ro, ce deține un rol important în susținerea actorilor industriei de outsourcing din România.

Relația strânsă cu furnizorii polonezi a început încă din 2012, când a fost încheiat primul proiect de servicii de generare de leaduri pentru unul dintre cei mai mari furnizori de servicii SAP din Polonia, iar în prezent reunește un portofoliu complex de clienți importanți din zona IT&C.

Pentru primul an de activitate pe plan local, compania vizează extinderea portofoliului de clienți și a numărului de angajați pe piața din Polonia și poziţionarea între primii 15 jucători din piaţa de profil, principalele avantaje ale NNC Services fiind gama completă de servicii de marketing B2B și experiența de peste 10 ani în susținerea jucătorilor IT&C europeni.