Data Center / Storage — March 22, 2017 at 2:35 pm

QNAP introduce serverul NAS TS-1685 cu procesor Xeon D și 16 sertare

by

QNAP a lansat noul Super NAS TS-1685, din clasa business, echipat cu 16 sertare pentru 12 hard disk-uri și patru SSD-uri, șase sloturi M.2 SSD și puternicul procesor Intel Xeon D, pentru a furniza performanțe remarcabile și capacitate înaltă de stocare. Conceput să optimizeze infrastructura IT din corporații, TS-1685 vine cu trei sloturi PCIe ce suportă plăci NIC 10GbE/40GbE, SSD-uri PCIe NVMe, plăci grafice și plăci de extensie USB 3.1, furnizând soluții complete de stocare ce implică securitate și scalabilitate.

QnapTS-1685 este pus în mișcare de procesorul de înaltă performanță Intel Xeon D multi-core și de 128 GB de memorie RAM DDR4 pentru a atinge viteze de până la 2.339 MB/s într-o configurație dual 10GbE. Cele patru sloturi dedicate pentru SSD-uri de 2.5 inci și cele șase sloturi pentru SSD M.2 SATA 6Gb/s excelează în accelerarea cache, iar când sunt cuplate cu tehnologia Qtier, TS-1685 poate optimiza în mod continuu eficiența stocării pe toate unitățile de stocare atașate, inclusiv opționalul SSD PCIe NVMe.

“TS-1685 este conceput să ofere atât performanță de top, cât și o mai mare capacitate de stocare.” declară David Tsao, manager de produs în cadrul QNAP. Acesta mai adaugă: “Pe lângă cachingul SSD și extensibilitatea PCIe, serverul NAS oferă suportul 10GbE/40GbE pentru integrarea în centrele de date moderne. Toate aceste funcții poziționează noul model drept alegerea ideală pentru aplicațiile ce necesită bandă largă, cum ar fi cele de virtualizare, backup masiv și restaurare.”

TS-1685 suportă funcții avansate de management IT, incluzând soluția de management centralizat QRM+ pentru dispozitivele de rețea ce ajută administratorii IT să descopere, să identifice, să monitorizeze și să administreze dispozitivele din rețea (incluzând servere, PC-uri și thin client).

QRM+ suportă, de asemenea, IPMI 2.0 și schema grafică de topologie. Q’center transformă modelul TS-1685 într-un sistem centralizat pentru managementul multiplelor severe NAS QNAP, din diferite locații și permite monitorizarea jurnalelor de sistem, activarea procedurilor de întreținere și updateuri de firmware. Nu numai că serverul de înaltă capacitate TS-1685 suportă cele mai răspândite medii de virtualizare (incluzând VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V și Windows Server 2012 R2) dar poate găzdui direct multiple mașini virtuale pentru Windows, Linux, UNIX și Android, utilizând Virtualization Station și operând aplicațiile containerizate LXC și Docker cu ajutorul Containers Station.

Utilizatorii se pot bucura de TS-1685 ca de un NAS all-in-one pentru partajarea fișierelor între platforme, backup/restaurare, securitate și utilizarea unei game largi de aplicații QNAP pentru productivitate. Qsync permite sincronizarea fișierelor între dispozitive și între folderele echipelor; Motorul de căutare text Qsirch ajută la identificarea rapidă a fișierelor pe server; Qfiling organizează în mod automat fișierele pe baza unui program stabilit; QmailAgent permite managementul centralizat al multiplelor conturi de email și a serverelor IMAP; Notes Station un instrument de preluare online a notițelor și permite scrierea colaborativă; TS-1685 furnizează, de asemenea, suport pentru server VPN și servicii client, precum și un sistem profesional de supraveghere video IP.

Pe lângă conectarea a patru unități de extensie QNAP (REXP-1000 Pro) pentru scalarea capacității de stocare, TS-1685 poate fi extins prin utilizarea VJBOD (Virtual JBOD) ce permite ca spațiul rămas neutilizat de pe un alt NAS QNAP să fie montat ca un disk local pentru partajări, aplicații și chiar crearea altui LUN.

Procesor Intel Xeon D multi-core, memorie RAMD DDR4 până la 128GB; HDD/SSD 12 x 2.5″/3.5″ și SSD 4 x 2.5″, suportă SATA 6Gb/s; răcire compartimentată; 6 x M.2 SATA 6Gb/s SSD (cu module de răcire M.2 încorporate, achiziția unui SSD M.2 SSD este opțională); 2 x 10GBASE-T, 4 x Gigabit; 2 x PCIe Gen3 (x8), 1 x PCIe Gen2 (x4); 3 x USB 3.0; un difuzor; ieșire audio 3.5mm.

Disponibilitate
Noul TS-1685 este deja disponibil. Pentru mai multe informații privind întreaga linie de produse QNAP, vă rugăm să vizitați https://www.qnap.com/solution/wirelessap-station/en/.