Business — March 23, 2017 at 11:57 am

Peste 120 de companii si utilizatori individuali s-au inscris in programul de loialitate Genuine Xerox Rewards

by

Programul de loialitate pentru clienti Genuine Xerox Rewards (GXR) a implinit sase luni din momentul lansarii in Romania, tara noastra numarandu-se printre primele din regiune in care acesta a fost disponibil.

GXR este o platforma care le permite clientilor – atat persoane fizice, cat si companii – sa acumuleze puncte de fidelitate prin achizitionarea de echipamente si consumabile Xerox si sa transforme apoi aceste puncte in recompense.

Sergiu Pop, Product Manager Xerox Romania

„Programele de loialitate pentru clienti sunt mai importante ca niciodata, in conditiile in care, conform companiei independente de cercetare IDC, piata de echipamente A4 laser din Romania a scazut in 2016 cu 1% din punct de vedere al unitatilor vandute si cu 8% in ceea ce priveste valoarea”, declara Sergiu Pop, Product Manager Xerox Romania. „Rezultatele obtinute in cele 6 luni de cand am lansat platforma GXR in Romania ne confirma eficienta programelor de loialitate. Utilizatorii au inteles mecanismul de folosire si sunt multumiti de acesta.”

Din luna septembrie, pe platforma GXR s-au inregistrat peste 120 de utilizatori, care au adunat aproximativ 456.000 de puncte. Punctele acumulate nu expira niciodata, atata timp cat utilizatorii raman activi pe platforma, asa incat acestia pot alege daca isi doresc sa isi foloseasca punctele imediat sau sa adune mai multe puncte, pentru o recompensa mai valoroasa. Din totalul de puncte acumulate de clientii din Romania, peste 50% au fost deja transformate in recompense.

GXR ofera o gama extinsa de recompense, printre care se numara parfumuri, produse electronice si electrocasnice, vouchere de la cele mai mari magazine online din Romania, cum ar fi Emag sau Zoot, donatii catre organizatii caritabile sau vouchere la Therme. Clientii Xerox pot alege din cele peste 160.000 de CD-uri, DVD-uri cu muzica si filme sau jocuri pentru consola.

In momentul in care clientii se inscriu pe platforma castiga automat 1.000 de puncte. Pentru o perioada limitata, fiecare imprimanta sau echipament multifunctional inregistrat valoreaza 500 de puncte. In perioada septembrie 2016 – martie 2017, clientii din Romania au inregistrat aproximativ 600 de echipamente si consumabilele aferente lor.

Nu in ultimul rand, programul valideaza si autenticitatea consumabilelor, asigurand clientii ca achizitioneaza produse originale si sunt protejati de contrafaceri. Utilizatorii pot folosi inclusiv aplicatia de smartphone Genuine Xerox Scan, disponibila in curand si utilizatorilor din Romania in magazinele online Google Play si iTunes, pentru a valida autenticitatea consumabilelor cumparate si pentru a le inregistra pe platforma GXR.

Pentru mai multe informatii despre programul Genuine Xerox Rewards, precum si pentru lista echipamentelor eligibile, accesati acest link.