NEWS — March 25, 2017 at 8:42 am

Statie de partajare video de la Aten

by

atenELKO Romania anunta disponibilitatea switch-ului ATEN US7220. Dispozitivul este primul switch dual de partajare din industrie ce dispune de capabilitate 4K, suport dual-view şi conectivitate Thunderbolt™ 2.

Cu ajutorul lui utilizatorii isi pot transforma calculatoarele in adevarate statii de lucru, cu functionalitate de KVM. Trecerea controlului de la o statie PC la alta se realizeaza printr-o simpla apasare de buton, iar continutul video generat de cele doua calculatoare poate fi transmis catre doua monitoare cu rezolutie 4K.

Din perspectiva experientei de vizualizare, ATEN US7220 suporta in mod nativ doua ecrane 4K, unul conectat prin HDMI şi unul prin Thunderbolt, oferind imagini clare cu un nivel al detaliilor foarte ridicat in orice scenariu de utilizare. Astfel, este o solutie potrivita atat pentru creatorii de continut digital cat şi pentru gameri sau cinefili.  Datorita diversitatii sale in materie de conexiuni, ATEN US7220 poate fi uşor catalogat ca fiind un Hub digital. Mai multe detalii gasiti in materialul trimis atasat cu si fara diacritice.