Foto-Video-Audio — March 31, 2017 at 8:51 am

Panasonic Lumix GH5 – succes uriaș al campaniei de pre-sale!

by

Lumix GH5 cucerește inimile videografilor încă înainte de lansarea oficială pe piață

Preocupată fiind de satisfacerea continuă a dorințelor și așteptărilor clienților, compania Panasonic a lansat, în data de 10 februarie 2017, o campanie de pre-comandă pentru noul GH5. Această inițiativă s-a dovedit a fi una foarte populară în rândul fotografilor și operatorilor video din toată lumea. Campania de pre-sales s-a încheiat în data de 20 martie cu un succes uriaș ceea ce demonstrează cât de dorit și de așteptat este Lumix GH5.

Panasonic Lumix GH5
Panasonic Lumix GH5

Primele camere au început deja să fie  livrate cumpărătorilor. Campania de pre-sales a oferit și două beneficii viitorilor posesori ai Lumix GH5 mai exact 5 ani garanție și softul DMW-SFU1, un cod unic pentru activarea funcției V-LogL. Codul unic activează totodată funcția LUT (Look Up Table) care face posibilă rularea imaginilor filmate direct pe cameră prin modul V-LogL.

Încă din faza de planificare a campaniei de marketing și vânzări pentru această cameră, am știut că Lumix GH5 va fi un mare succes. Predecesorul ei, Lumix GH4, este considerat de către mulți specialiști cea mai bună cameră pe care ei au folosit-o. Acest lucru ne face cu atât mai încântați că putem prezenta un nou produs care revoluționează abordarea utilizatorilor, stimulându-le creativitatea pentru a obține filme și fotografii perfecte”, declară Klara Ufnalewska, Panasonic PR Manager pentru Europa Centrală și de Est.

”A better life, a better World” – ”O viață mai bună, o lume mai bună” reprezintă principiul care îi însoțește permanent pe inginerii de la Panasonic. Numeroase produse inovative created de către compania japoneză demonstrează cel mai bine acest fapt. Seria de camere GH confirmă acest lucru precum și faptul că sunt modele de referință în industrie.