Evenimente — April 3, 2017 at 7:55 am

VIVOTEK și Videonetics vor lansa soluţii IT de supraveghere împreună cu Allied Telesis

by

Vivotek-surveillanceExtinzându-şi parteneriatele, firmele VIVOTEK și Videonetics se aliază acum cu Allied Telesis, iar trio-ul astfel format este pregătit pentru a expune noi soluţii globale de siguranţă şi securitate în cadrul proximei expoziţii de soluţii de securitate Secutech India din Mumbai.

În vreme ce VIVOTEK va expune întregul său portofoliu de produse din zona supravegherii IP, Videonetics va expune soluţia sa Intelligent Video Management Software (IVMS), soluţia Intelligent Traffic Monitoring, aplicaţia software Face Recognition şi multe alte soluţii adunate sub un acoperiş comun. Linia de soluţii include camere de viteză H.265 VAIR (Vari-Angle IR), camere ANPR (Automatic Number Plate Recognition), recunoaştere facială cu gama completă de camere de reţea VIVOTEK H.265, camere 180° Panoramic Multiple Censor etc. Aceste produse vor fi expuse în Sala No.1 BEC, E-3, între 6 şi 8 aprilie 2017.

Secutech India este o ocazie de frunte pentru cele mai importante companii de securitate din întreaga lume. Este a şasea ediţie a celei mai mari expoziţii de securitate, prevăzută a începe pe 6 aprilie 2017 şi a lua sfârşit pe 8 aprilie 2017.

Discutând despre piaţa de securitate şi de supraveghere video din India, Sanjeev Gulati, India şi SAARC Country Manager, VIVOTEK INC., a comentat: “Este o senzaţie extraordinară să vezi cum India prinde din urmă cele mai înalte standarde globale de securitate. Piaţa de supraveghere video este aşteptată să depăşească 2,4 miliarde USD până în 2020. Alimentată de condiţii favorabile precum extinderea infrastructurii IP, scăderea preţurilor, creşterea cererii de acces de la distanţă, creşterea cheltuielilor cu IT-ul şi securitate, precum şi intensificarea iniţiativelor guvernamentale, această piaţă este de aşteptat să devină chiar şi mai extinsă în India. Fiind pregătiţi de viitor cu produsele noastre şi prin asocierea noastră cu Videonetics, abia aşteptăm să ne expunem portofoliul de produse în cadrul Secutech.”

Avinash J Trivedi, VP-Business Development, Videonetics, a adăugat: “Secutech India aşteaptă participarea celor mai importante mărci din lume, împreună cu crema cremelor din domeniul siguranţei şi securităţii, toate sub un singur acoperiş. În plus, datorită celor peste 28.000 de vizitatori aşteptaţi, expoziţia este menită să fie una din cele mai mari din India. Adăugându-se la avantajele noastre, asocierea noastră cu Allied Telesis va demonstra faptul că tehnologia informaţiei aplicată în supravegherea video de securitate reprezintă viitorul.”

Sandesh Kaup, Country Manager Allied Telesis, a adăugat: “Segmentul de securitate din India continuă să vadă camerele de supraveghere ca pe singura componentă primară a sistemului şi aproape că nu are habar de alte elemente constituente. În orice caz, tehnologia IoT va fi una din componentele majore ale proiectului 100 Smart City din India, împreună cu integrarea IT&C. Mai mult, tehnologia EPSR Ring din reţelistică reprezintă un al aspect important. Toate acestea pot fi gestionate cu ajutorul Allied Telesis Management Framework. În linie cu astfel de tendinţe proiectate, asocierea noastră cu VIVOTEK şi Videonetics reprezintă o mutare de viitor, iar noi aşteptăm cu nerăbdare participarea împreună la această expoziţie.”

Secutech India este o expoziţie de frunte a companiei Intersec Dubai destinată principalelor companii de securitate şi siguranţă din lume. Expoziţia reuneşte producători de vîrf din industria de securitate sub un singur acoperiş. Co-organizată de ABECL şi Messe Frankfurt, expoziţia aduce peste 690 de mărci şi peste 28.000 de vizitatori, fapt care o face cea mai mare expoziţie din India. Printre vizitatori se numără o gamă largă de directori de securitate şi factori de decizie din diverse sectoare industriale.