Servicii IT — April 11, 2017 at 3:31 pm

Un nou program pentru furnizorii de servicii de securitate administrate (MSP)

by

MSP

Kaspersky Lab a lansat un nou program pentru furnizorii de servicii administrate (MSP), care deja oferă servicii de securitate sau ar dori să le adauge la portofoliul lor curent. Programul ajută companiile MSP să răspundă cererii în creștere de servicii de securitate IT și le permite să atragă noi clienți din piețele IMM. În același timp, acestea pot să răspundă nevoii clienților existenți care doresc să își externalizeze toate funcțiile IT, inclusiv pe cele de securitate, unui terț de încredere.

Programul este destinat partenerilor MSP care vor să-și îmbunătățească nivelul expertizei și profitabilitatea și să se asigure că informațiile și infrastructura clienților sunt în siguranță. Oferta Kaspersky Lab include produse și tehnologii care le permit partenerilor MSP să furnizeze noi servicii de securitate, cum ar fi monitorizare securității de la distanță, securitate pentru medii virtuale și securitatea și managementul dispozitivelor mobile.

Participarea la program garantează, de asemenea, privilegii speciale și beneficii pentru partenerii MSP, printre care:

 acces exclusiv la discount-uri bazate pe volum, cu o listă diferențiată de prețuri MSP;

 acordarea lunară de licențe;

 certificări și training-uri pentru produsele de securitate;

 acordarea de suport tehnic standard și premium 1 ;

 materiale ample de marketing și vânzări.

Furnizorii de servicii vor avea ocazia să aleagă între modelele cloud și cele disponibile fizic, în cadrul companiei (on-premise), astfel încât să asigure o mai mare flexibilitate a serviciilor de securitate IT pentru clienții lor. Soluția Kaspersky Endpoint Security Cloud, potrivită pentru companii MSP mai mici, le permite partenerilor MSP să gestioneze din cloud infrastructura utilizatorilor, folosind o consolă cloud comună. Kaspersky Endpoint Security for Business Basic și Kaspersky Security for Virtualization oferă posibilitatea folosirii unei soluții comune on-premise, gestionată de Kaspersky Security Center – pentru companii mai mari, cu până la 10000 de noduri. Kaspersky Security for Mail Server și Managed Service Agreement sunt, de asemenea, parte a ofertei MSP. Furnizorii de servicii administrate le pot oferi clienților o gamă largă de servicii pentru a proteja toate tipurile de dispozitive și aparate.

”Programul MSP de la Kaspersky Lab a fost creat special pentru partenerii care vor să-și mărească oferta în domeniul securității cibernetice, fără cheltuieli administrative sau resurse suplimentare”, spune Vladimir Zapolyansky, Head of SMB Business la Kaspersky Lab. “Programul este bazat pe cele mai testate, cele mai premiate și complexe soluții de securitate. Astfel, le permite partenerilor MSP să securizeze întreaga infrastructură a clientului, de la dispozitive mobile și desktop-uri pănă la servere virtuale și fizice, cu ajutorul portofoliului nostru vast, disponibil atât on-premise, cât și din cloud.”

Kaspersky Lab a participat recent la MSPWorld 2017 Conference & Expo pentru a discuta despre tendințele curente și provocările furnizorilor de servicii, în parteneriat cu MSPAlliance. Aici a primit Cupa MSPWorld pentru “Cea mai bună soluție MSP”.

Prima etapă a programului partener MSP este disponibilă în America de Nord și Europa. Partenerii care vor să participe la program trebuie să îndeplinească câteva cerințe, printre care să fie un furnizor de servicii administrate, să achiziționeze licențe de la un distribuitor afiliat al Kaspersky Lab și să furnizeze suport direct pentru clienți.

Pentru a participa la program, partenerii MSP se pot înregistra pe portalul pentru parteneri. Aplicanții admiși vor putea apoi să aleagă un distribuitor, să treacă prin pregătirea tehnică și de vânzări și vor avea acces la numeroase materiale de marketing.