Hardware — April 11, 2017 at 1:52 pm

Trei noi prese de producție  Xerox Versant

by

Xerox adaugă trei noi prese în portofoliul de imprimante de producție: Versant ® 180, Versant 180 Performance Package și Versant 3100. Aceste echipamente îi pot ajuta atât pe furnizorii de servicii de imprimare, cât și pe angajații care se ocupă cu servicii interne de producție, să își automatizeze munca și să contribuie la dezvoltarea business-ului. Noile echipamente oferă o calitate optimizată a imaginilor și funcții de finisare inline avansate și sunt compatibile cu mai multe tipuri de media.

Presa de productie Xerox Versant 180
Presa de productie Xerox Versant 180

“Presele Versant dispun de module de productivitate, automatizare și finisare inline, ceea ce le-a transformat în echipamente de bază în mii de tipografii și departamente interne de producție din întreaga lume,” spune Ragni Mehta, vice președinte și manager general, Cut Sheet Business, Xerox. “Noua familie Versant adaugă funcții optimizate de automatizare care cresc timpul de funcționare, reduc deșeurile, oferă rezultate mai rapide și aduc mai multe oportunități în zona de aplicații.”

Portofoliul de echipamente Versant asigură o capacitate de producție sporită și include diferite instrumente de automatizare, cum ar fi spectrofotometrul integrat pe traseul de hârtie. Echipamentele pot să producă broșuri full-bleed, cu cotor pătrat și să gestioneze de la materiale de marketing, direct mail și signalistică, la rapoarte sau reviste full-bleed. Presele sunt compatibile cu o gamă extinsă de media, de la plicuri până la bannere cu dimensiuni de 26-inchi/660mm.

Funcții de automatizare și productivitate pentru departamentele interne de producție

Conform InfoTrends, reducerea costurilor de producție și creșterea eficienței sunt o prioritate pentru 84% dintre departamentele interne de imprimare. Urmează, ca importanță, extinderea către noi servicii de imprimare și dezvoltarea ofertelor deja existente.

“Departamentele interne au nevoie de viteză, de cicluri de funcționare robuste și de tehnologie care să gestioneze alinierea și calibrarea. Noile prese Xerox Versant oferă instrumente de automatizare și productivitate care întâmpină aceste nevoi,” spune Pat McGrew, director, Keypoint Intelligence. “Simple Image Quality Adjustment asigură ajustări rapide și simple și o aliniere extrem de precisă care va fi, cu siguranță, apreciată de furnizorii de servicii de imprimare.”

Noua familie de prese Versant oferă:

Mai multă performanță – Presele oferă cicluri de funcționare prelungite și pot imprima între 80 și 100 de pagini pe minut, pe hârtie cu grosimi de până la 350 gsm. Tehnologiile integrate, cum ar fi Registration Alignment și Production Accurate Registration, asigură o aliniere perfectă și o densitate uniformă.

Mai multe opțiuni de alimentare și finisare – Funcțiile avansate de alimentare permit cicluri de funcționare neîntreruptă mai lungi, iar funcțiile de finisare includ Xerox Inserter, Xerox Basic Punch, Xerox SquareFold Trimmer și Xerox Two-Sided Trimmer.

O mai bună calitate a imaginii – Rezoluția Ultra HD și tehnologia 10-bit asigură de patru ori mai mulți pixeli pe pagină decât orice alte prese.

Tehnologia încorporată Xerox Confident Color folosește Full Width Array pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii. Versant 180 Performance Package include și Xerox Automated Color Quality Suite, cu un spectofotometru inline care oferă management automat al culorilor.

Disponibilitate

Presele Versant 180, Versant 180 Performance Package și Versant 3100 sunt disponibile pentru comandă pe majoritatea piețelor, inclusiv în România. Pentru informații despre o regiune specifică, vă rugăm să contactați un reprezentant de vânzări Xerox.