Securitate — April 20, 2017 at 12:01 pm

Noua versiune Kaspersky Endpoint Security for Business oferă o protecție sporită a datelor și un management mai bun pe toate platformele și dispozitivele

by

kasperskyKaspersky Lab a anunțat o nouă versiune a Kaspersky Endpoint Security for Business, soluția emblematică de securitate pentru companii. Noua ediție a celei mai premiate soluții din industrie vine cu numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește administrarea, cu o mai mare flexibilitate a protecției datelor și cu un management centralizat al mai multor platforme, aplicații și dispozitive.

Un mai bun management al securității pentru o eficiență sporită

În prezent, companiile trebuie să facă față unui sistem IT tot mai complex, astfel încât managementul securității devine un punct critic pentru acestea. Potrivit cercetării IT Security Risks 2016, realizată de Kaspersky Lab și B2B International, aproape una din cinci companii din toată lumea încearcă să administreze securitatea prin intermediul mai multor platforme. În afară de securizarea tuturor platformelor, dispozitivele care folosesc Kaspersky Endpoint Security for Business, Kaspersky Security for Exchange Servers și Kaspersky Security for SharePoint pot fi monitorizate acum împreună prin intermediul Kaspersky Security Center, consola de administrare comună.

Pentru a simplifica managementul securității, noile caracteristici includ implementarea făcută integral de la distanță pentru Kaspersky Endpoint Security for Mac. Implementarea simplificată, protecția și administrarea dispozitivelor mobile, împreună cu o nouă opțiune de management Wi-Fi (furnizează o listă cu rețele Wi-Fi de încredere) vor ajuta companiile să țină pasul cu tendințele privind mobilitatea și BYOD, fără să compromită securitatea sau eficiența.

Noul Kaspersky Endpoint Security for Business poate fi folosit ca senzor pentru platforma Kaspersky Anti-Targeted Attack. Odată instalată soluția, componenta de senzor poate colecta și livra date către platformă. Funcționalitatea de Audit al schimbărilor din Kaspersky Endpoint Security le permite echipelor de securitate IT să urmărească schimbările de politici și sarcini și să compare reviziile pentru a identifica imediat orice modificări. Acest lucru îmbunătățește semnificativ controlul asupra setărilor de securitate.

Soluția este disponibilă la nivel global sub forma licențelor tradiționale și pe bază de abonament. Partenerii Kaspersky Lab pot cere detalii despre prețurile din diferite regiuni. Mai multe informații despre Kaspersky Security for Business și aplicațiile disponibile din fiecare ediție sunt valabile pe site-ul global.