NEWS — April 27, 2017 at 1:08 pm

Oracle anunță noi soluții inovatoare și o colaborare cu LinkedIn

by

aiOracle anunță noi aplicații inteligente bazate pe customer experience, care le permit profesioniștilor din domeniul comerțului, marketingului, vânzărilor și serviciilor să ofere clienților experiențe mai inteligente pe întreaga perioadă a ciclului de cumpărare.

Noile aplicații Adaptive Intelligent pentru CX combină în mod unic datele ”first-party” și datele ”third-party” cu știința sofisticată a deciziei și tehnica ”machine learning” pentru a furniza cele mai puternice soluții de customer experience bazate pe AI din industrie. Aplicațiile inteligente Adaptive pentru CX sunt concepute pentru a contribui la dezvoltarea aplicațiilor existente de comerț, marketing, vânzări și servicii pentru clienți Oracle CX Cloud Suite.

Pentru a veni în ajutorul specialiștilor în marketing care încearcă să genereze lead-uri de calitate și să maximizeze ROI-ul campaniilor de generare de lead, Oracle a dezvoltat un nou produs integrat pentru Oracle Marketing Cloud și LinkedIn Campaign Manager. Acesta reprezintă o modalitate de targetare a publicului prin produsul anunțat recent de LinkedIn, Matched Audiences.