Business — April 28, 2017 at 10:57 am

Departament nou și produse excepționale marca Panasonic

by
Panasonic Business Development Team
Panasonic Business Development Team

Ca răspuns al interesului susținut față de produsele Panasonic Professional, compania a luat decizia înființării unui departament care să gestioneze activitatea astfel încât să se răspundă cu și mai mult profesionalism cerințelor  consumatorilor – Business Development Team. Departamentul are în componență profesioniști de top și este condus de către Rafał Kiss care ocupă funcția de Business Director pentru Europa Centrală și de Est.

Datorită rezultatelor bune în vânzări pe care le-am obținut pe piețele din Polonia, Statele Baltice, Cehia și Slovacia, mi-a fost solicitată implicarea în dezvoltarea business-ului și în alte 17 țări europene”, a declarat Rafał Kiss. ”Este o provocare de care echipa mea este foarte încântată. Eu mă bucur că am ocazia să lucrez alături de cei mai buni specialiști și sunt sigur că ne vom îndeplini cu succes obiectivele”.

Lui Rafał Kiss și celorlalți membri ai echipei sale li s-au alăturat și doi Product Managers: Eliza Bogucka – Produs Manager pentru Electrocasnice mari, Eletrocasnice mici și Produse pentru iluminat și Magdalena Walińska – Product Manager pentru categoria Beauty Care. Jakub Czerwiński, Business Development Manager, este responsabil pentru susținerea departamentului de vânzări.

Produse profesionale de top pentru profesioniști de top

NE-C1475Plecând de la cerințele clienților care servesc masa în restaurante și care și-o doresc cât mai proaspătă și mai bine pregătită, Panasonic a creat o tehnologie pe care o va implementa cu ajutorul bucătarilor din marile restaurante, care s-au arătat foarte interesați de tehnologia cu microunde. Lor, Panasonic le pune la dispoziție Panasonic NE-C1475, un cuptor cu microunde mixt. Acesta are 30 de litri iar tehnologia SD card îl face ușor de folosit pentru prepararea rapidă a mai multor feluri de mâncare simultan și chiar aflate în locații diferite.

Datorită distribuitorilor noștri, produsele Panasonic au devenit deja foarte populare în bucătăriile celor mai mari hoteluri și restaurante din câteva țări din Europa de Vest. Cei mai cunoscuți bucătari doresc să lucreze cu produsele noastre convinși de parametrii extraordinari ai acestora și multitudinea de posibilități pe care o asigură. Mă simt onorată să fiu implicată într-un proiect care va oferi atâtea posibilități consumatorilor noștri”, a declarat Eliza Bogucka – Produs Manager pentru Electrocasnice mari, Eletrocasnice mici și Produse pentru iluminat

Business Development Team nu numai că va fi preocupată de introducerea electrocasnicelor în bucătăriile profesionale din întreaga lume ci va fi preocupată, totodată, și de modul în care acestea sunt decorate. În același timp, Panasonic este interesată și de colaborarea cu coaforurile și frizeriile din Europa Centrală și de Est.

Frizerii și bărbierii au nevoie de echipamente pe care să se poată baza atunci când își doresc ca munca lor să fie realizată la cel mai înalt nivel”, a declarat Magdalena Walińska – Product Manager pentru categoria Beauty Care. ”În același timp, bărbații caută servicii de îngrijire care să fie realizate la un nivel profesional înalt și tocmai de aceea noi le oferim produse profesionale premium, de bază”, a adăugat aceasta.

ER1611-2Trimmerele excepționale, Panasonic ER-GP80 și Panasonic ER1611(foto), sunt echipate cu motor linear care permite folosirea îndelungată fără a încărca bateria și cu opțiunea ”power control” ce poate fi activată în timpul acționării trimmerelor. Lamele sunt create cu precizie japoneză iar unghiul lor de 45 de grade asigură realizarea perfectă a operațiunii și răspunde exigențelor tuturor specialiștilor.

Compania Panasonic este recunoscută pentru faptul că nu face compromisuri atunci când este vorba de inovație. Să facă viața și munca mai ușoare este unul dintre principiile de bază Panasonic.