Servicii IT — May 3, 2017 at 9:01 am

Amadeus IT Group și Weco Travel semnează un acord regional strategic pentru încă 5 ani

by

Amadeus, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie de călătorie, și Weco-Travel, unul dintre cele mai de succes agenții de turism de afaceri din Europa Centrală, au semnat un contract de extindere a cooperării lor de lungă durată pentru încă 5 ani. Acest acord strategic va permite Weco Travel să ofere servicii complete de administrare a companiilor de turism din regiune prin utilizarea celor mai bune tehnologii Amadeus. Domeniul de aplicare al unui nou acord include nu numai accesul la Sistemul Amadeus Global Distribution (GDS), dar, de asemenea, punerea în aplicare a noii soluții de plată WALLET_TOS Amadeus B2B, upgrade la noua soluție front office Amadeus Selling Platform Connect, precum și integrarea serviciilor web.

Cooperarea dintre cele două companii a durat aproape 25 de ani, începând de la primele zile ale operațiunilor Weco Travel. Datorită acestui parteneriat strategic ambele companii au reușit să se dezvolte mai rapid. Cu o nouă strategie pentru a extinde rețeaua de birouri locale, Weco-Travel va fi capabil de a servi în continuare cu succes clienții corporativi în Europa Centrală și de Est.

Robert Komartin - Regional Manager, Romania & Hungary, General Manager, Amadeus Romania
Robert Komartin – Regional Manager, Romania & Hungary, General Manager, Amadeus Romania

Robert Komartin – Regional Manager, Romania & Hungary, General Manager, Amadeus Romania a declarat: „Aș  dori să felicit Weco-Travel pentru cei 25 de ani de activitate de succes. Suntem foarte fericiți să continuăm parteneriatul nostru de lungă durată și să sprijinim dezvoltarea în continuare a agenției de turism. Cu acest nou acord, Weco-Travel va fi în măsură să continue să ofere o experiență de călătorie foarte bună pentru clienții săi corporate. Este o adevărată plăcere să contribuim la succesul liderilor din industria de turism, care au stabilit tendințele în utilizarea inovațiilor tehnologice pentru a crea afaceri mai bune, de care să beneficieze clienții acestora.“

J.J. Singh, Președinte & CEO la Weco Travel a comentat: „Weco Travel și-a început activitatea în 1992 și am ales în mod continuu Amadeus ca partener și lider în tehnologie. Astăzi noi avem birouri în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria și Danemarca. Suntem unul dintre liderii din Europa Centrală și de Est în gestionarea cuprinzătoare a călătoriilor de afaceri. Scopul nostru este de a oferi servicii superioare clienților noștri. Pentru aceasta, excelența tehnologică este esențială, prin urmare, am evaluat cu atenție diferite opțiuni și am selectat Amadeus ca partener de încredere.

Weco-Travel este una dintre cele mai importante agenții de turism de afaceri din Europa Centrală, cu birouri în Polonia, Ungaria, România, Republica Cehă, Slovacia și Danemarca. Gama activităților companiei nu vizează doar activitatea de rezervare bilete de avion și bilete de tren, rezervări hoteliere, închirieri auto sau servicii de obținere a vizelor, dar, oferă de asemenea, o gamă largă de servicii de consultanță și post-vânzare.