Hardware — May 10, 2017 at 12:03 pm

Nou echipament de birou in gama VersaLink

by

Xerox a lansat pe piata din Romania echipamentul de imprimare multifunctional Xerox VersaLink B7025/B7030/B7035. Acesta e unul din cele 29 de imprimante si echipamente multifunctionale cu tehnologia ConnectKey® incorporata lansate la nivel global de Xerox pe 29 martie, in cadrul celui mai important eveniment de acest fel din istoria de peste 110 ani a companiei.

Xerox VersaLink B70xx
Interfata Xerox VersaLink B70xx

„Lansarea din 29 martie a inclus echipamente pentru fiecare tip de organizatie, indiferent de marime si sector de activitate,” spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox Romania. „ Xerox VersaLink B7025/B7030/B7035 este un echipament A3, monocrom, ideal pentru business-urile de mici dimensiuni cu angajati care isi desfasoara activitatea si din afara biroului si care au nevoie de un echipament compact, dar performant.”

Xerox VersaLink B7025/B7030/B7035 fac parte din familia de produse Xerox VersaLink®, proiectata pentru grupurile de lucru medii si mici si care include 19 imprimante si echipamente multifunctionale de imprimare (MFP). Toate acestea beneficiaza de functii de mobilitate sigure si usor de utilizat, conectivitate in cloud si acces la instrumente de crestere a productivitatii, precum si la aplicatii.

Noul echipament VersaLink are un ecran tactil color de 7 inchi, intuitiv, care poate fi personalizat pentru diverse medii de lucru si pentru preferintele utilizatorilor individuali. De exemplu, acestia se pot conecta instantaneu la serviciile cloud si la dispozitivele mobile, direct din interfata cu utilizatorul.

Toate echipamentele cu tehnologia ConectKey incorporata au acces la Xerox App Gallery, unde utilizatorii gasesc aplicatii si functionalitati extinse, cum ar fi Xerox Easy Translator Service. Pentru utilizatorii mobili, galeria include aplicatii pentru imprimare/scanare din si catre Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, Xerox®DocuShare® si altele.

Principalele caracteristici ale echipamentului Xerox VersaLink B7025/B7030/B7035 sunt: 

·         Viteza de imprimare de pana la 35 ppm

·         Procesor 1,05GHz Dual Core, memorie 2 GB

·         Conectivitate USB 3.0, 10/100/1000 Base-T, NFC, optional Wi-Fi (497K16750)

·         DADF de 110 de coli

·         Xerox®Standard Accounting (copiere, imprimare, scanare, fax, e-mail), activarea contorizarii in retea, interfata externa

·         Functie de previzualizare a fisierelor scanate si a faxurilor, OCR integrat

·         Portul USB amplasat frontal permite scanarea rapida de la orice dispozitive standard de memorie USB catre echipament

·         Cost total de exploatare (TCO) avantajos, datorita flexibilitatii echipamentului

·         Adresa de contacte unificata

·         Tutoriale de configurare simplu de urmarit, pentru utilizatorii noi

·         Imprimare securizata si autentificare prin card pentru controlul accesului

Noul portofoliu ConnectKey transforma echipamentele traditionale de imprimare in adevarati asistenti inteligenti si conectati pentru birou, care se adapteaza la nevoile in schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul usor la cloud si functiile de securitate pe mai multe niveluri sunt acum la fel de importante cum erau in trecut imprimarea, copierea si faxul.

MFP-ul Xerox VersaLink B7025/B7030/B7035 este disponibil in Romania prin partenerii autorizati Xerox.