Enterprise Software — May 11, 2017 at 8:04 am

XAPT a localizat Dynamics 365 for Operations (Microsoft Dynamics AX)

by

Microsoft Dynamics 365 for Operations

XAPT Solutions, partener principal Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics ERP, anunță disponibilitatea pachetului de localizare românesc pentru Dynamics 365 for Operations (noua denumire pentru Microsoft Dynamics AX).

Localizarea românească XAPT pentru Dynamics 365 for Operations permite companiilor să răspundă cerințelor legale printr-o multitudine de funcționalități specifice –contabilitate, mijloace fixe, declarații (INTRASTAT, VIES, D394 etc.), TVA, stocuri, producție.

„Dynamics 365 for Operations este pregătită pentru mediul de business românesc, asigurând alinierea soluției la cerințele companiilor din România. Localizarea include, desigur, și interfața în limba română, acest lucru reducând substanțial timpul necesar pentru acomodarea utilizatorilor cu soluția. Un important avantaj al acestei localizări și, totodată, o premieră din punct de vedere tehnologic, este realizarea acesteia sub forma unor extensii bazate pe evenimente, ceea ce va permite atât integrarea ulterioară cu ușurință a acestui pachet în orice implementare, dar și înglobarea cu costuri minime sau chiar zero a actualizărilor lunare ale produsului realizate de Microsoft. Este un mare pas inainte, cu beneficii la nivelul reducerii timpului și costurilor de redesign ulterior al localizării. Pachetul de localizare a fost deja livrat primului client”, a declarat Costin Ţîru, Services Director, XAPT Solutions Romania.  

Costin Ţîru, Services Director, XAPT Solutions Romania
Costin Ţîru, Services Director, XAPT Solutions Romania

Dynamics 365 for Operations este o soluție de tip ERP care adresează toate ariile de activitate dintr-o organizație: logistică, producție, resurse umane, proiecte, depozite, retail, management financiar etc. Acest tip de soluție combină cu succes bune practici acceptate global cu functionalități locale.

Dynamics 365 for Operations, lansată în aprilie 2016 ca noul Microsoft Dynamics AX și înglobată la sfârșitul anului trecut în suita Dynamics 365 Enterprise Edition, este răspunsul Microsoft la nevoia de mobilitate, flexibilitate si funcționare neîntreruptă (high availability) a mediului de business, oferind capabilități de ERP și CRM într-un singur loc. Viziunea Microsoft „Cloud first, Mobile first” susține disponibilitatea în cloud, soluția putând fi accesată oricând și de oriunde, prin intermediul oricărui dispozitiv.

„Localizarea XAPT pentru Dynamics 365 for Operations va fi în curând regăsită și în Microsoft AppSource, pentru o mai rapidă accesare și testare de către potențialii clienți.În acest fel ne aliniem misiunii Microsoft „de a împuternici fiecare persoană și/sau organizație să obțină mai mult”, a declarat Costin Ţîru, Services Director, XAPT Solutions Romania.

XAPT Solutions are o experienţă de peste 20 ani, concretizată la momentul actual în peste 250 de proiecte Microsoft Dynamics ERP, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.

XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul are birouri în Australia, Canada, Filipine, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii, Shanghai și parteneriate strategice în multe alte țări.